Κατεβάστε δωρεάν το “γρηγορότερο racing game στο σύμπαν” και ένα ακόμη RPG!

Αυτά είναι τα νέα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store
13 Ιουνίου 2024 18:07
Κατεβάστε δωρεάν το “γρηγορότερο racing game στο σύμπαν” και ένα ακόμη RPG!

Από σήμερα θα μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν δύο παιχνίδια μέσα από το Epic Games Store. Το Midnight Suns της Marvel μόλις έφυγε από την “Free Games” κατηγορία του καταστήματος και αυτή τη στιγμή μπορεί να γίνει δικό σας το “γρηγορότερο racing παιχνίδι στο σύμπαν”, αλλά και ένας τίτλος από το Dungeons & Dragons.

Αναλυτικότερα, το πρώτο δωρεάν παιχνίδι για αυτή την εβδομάδα είναι το Redout 2, που αυτοαποκαλείται ως το “γρηγορότερο racing παιχνίδι στο σύμπαν”. Το παιχνίδι αποτίνει φόρο τιμής στα κλασσικά arcade racing παιχνίδια, ενώ θα μπορείτε να “τρέχετε” σε αγώνες σε δυστοπικά wastelands.

Το δεύτερο δωρεάν παιχνίδι είναι το Idle Champions of the Forgotten Realms, ένα παιχνίδι στρατηγικής βασισμένο στο Dungeons & Dragons, με ειδικό σύστημα διαχείρισης των χαρακτήρων. Το παιχνίδι υπόσχεται μία εκπληκτική περιπέτεια για τους λάτρεις του είδους που θα σας μείνει αξέχαστη.

Κατεβάστε εντελώς δωρεάν το Redout 2 πατώντας εδώ.

Αποκτήστε το Idle Champions of the Forgotten Realms πατώντας εδώ.

Οι δύο τίτλοι θα βρίσκονται δωρεάν μέχρι την επόμενη Πέμπτη στις 18:00 ώρα Ελλάδος και θα παραμείνουν στη συλλογή σας για πάντα!

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.