Επίσημο το Call of Duty: Black Ops 6 – Αποκαλύφθηκε το logo και το setting του!

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά
23 Μαΐου 2024 17:00
Επίσημο το Call of Duty: Black Ops 6 – Αποκαλύφθηκε το logo και το setting του!

Μετά την ανακάλυψη της ιστοσελίδας 'The Truth Lies' που έκρυβε το πρώτο teaser βίντεο του νέου Call of Duty, η Activision ήρθε τώρα να αποκαλύψει και επίσημα το όνομα, το λογότυπο και το setting του παιχνιδιού.

Το Call of Duty του 2024 θα είναι το Call of Duty: Black Ops 6, το οποίο θα λαμβάνει χώρα στο ‘Gulf War’. Η Activision ξεκίνησε να διαφημίζει το παιχνίδι σε πραγματικές εφημερίδες στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ έβαλε και posters στους δρόμους! Μέσα από αυτά είδαμε για πρώτη φορά το εικαστικό του παιχνιδιού, στο οποίο αποκαλύπτεται και το setting.

Ακολουθεί όλο το νέο υλικό.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι, η δράση του παιχνιδιού θα μεταφέρει τους παίκτες στον ‘Πόλεμο του Κόλπου’, μια ένοπλη εκστρατεία που πραγματοποιήθηκε στο διάστημα μεταξύ 1990–1991 από έναν στρατιωτικό συνασπισμό 39 χωρών ως απάντηση στην ιρακινή εισβολή στο Κουβέιτ. Με επικεφαλής τις Ηνωμένες Πολιτείες, οι προσπάθειες του συνασπισμού κατά του Ιράκ πραγματοποιήθηκαν σε δύο βασικές φάσεις: την Επιχείρηση Ασπίδα της Ερήμου, η οποία σηματοδότησε τη στρατιωτική συγκέντρωση από τον Αύγουστο του 1990 έως τον Ιανουάριο του 1991 και την Επιχείρηση Καταιγίδα της Ερήμου, η οποία ξεκίνησε με την εκστρατεία εναέριων βομβαρδισμών εναντίον του Ιράκ στις 17 Ιανουαρίου 1991 και ολοκληρώθηκε με την απελευθέρωση του Κουβέιτ υπό την ηγεσία των ΗΠΑ στις 28 Φεβρουαρίου 1991.

Ήταν ο μεγαλύτερος συνασπισμός στρατιωτικών δυνάμεων μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, George H. W. Bush, και την πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Margaret Thatcher, να αναπτύσσουν στρατεύματα στο Ιράκ, μαζί με την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία.

Αυτό σημαίνει πως το Black Ops 6 θα επανέλθει στην πιο παραδοσιακή στρατιωτική τεχνολογία, σε αντίθεση τα Modern Warfare που λαμβάνουν χώρα στη σύγχρονη εποχή.

Η επίσημη αποκάλυψη του Call of Duty Black Ops 6 αναμένεται την Κυριακή 9 Ιουνίου, αμέσως μετά το επίσημο Xbox Games Showcase.