Call of Duty Black Ops 6: Πρώτη ματιά μέσα από teaser βίντεο!

Ενώ διέρρευσε και η ημερομηνία κυκλοφορίας του
22 Μαΐου 2024 20:13
Call of Duty Black Ops 6: Πρώτη ματιά μέσα από teaser βίντεο!

Η Activision ξεκίνησε και επίσημα την προώθηση του επόμενου κεφαλαίου της σειράς Call of Duty, το οποίο αν και ακόμη δε γνωρίζουμε επίσημα το όνομά του, αναμένεται να είναι το Black Ops 6.

Συγκεκριμένα, η κοινότητα ανακάλυψε μια νέα ιστοσελίδα που ονομάζεται 'The Truth Lies' και φέρει την εξής περιγραφή:

Μπορεί να θυμάστε μια καλύτερη εποχή. Αλλά ήταν ψεύτικη. Μην εμπιστεύεστε κανέναν. Ανοίξτε τα μάτια σας. Βρείτε την αλήθεια.

Η ιστοσελίδα αυτή περιλαμβάνει σε λούπα μόνο ένα βίντεο, το οποίο φαίνεται να παίζει μέσα από μια παλιά CRT τηλεόραση, με τους χρήστες να μπορούν να αλλάξουν την ένταση και το κανάλι. Το βίντεο αυτό είναι το πρώτο teaser για το Call of Duty Black Ops 6, το οποίο δείχνει μια ομάδα ανθρώπων να σκαρφαλώνει κοντά στο περίφημο Εθνικό Μνημείο του Όρους Ράσμορ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έπειτα, το βίντεο κόβεται και μεταφερόμαστε στην μέρα, όπου βλέπουμε ότι από τα αγάλματα κρέμονται πανό που γράφουν “The Truth Lies”, τα οποία τοποθέτησαν οι άγνωστοι από την αρχή του βίντεο.

Μπορείτε να το δείτε μέσα από τον player που ακολουθεί, ενώ μπορείτε να επισκεφτείτε και μόνοι σας την teaser ιστοσελίδα πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, το επόμενο Call of Duty αναμένεται να αποκαλυφθεί πλήρως αμέσως μετά το καλοκαιρινό Xbox Game Showcase της Microsoft. Ακόμη δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου επίσημες πληροφορίες, αλλά κυκλοφορούν πολλές φήμες. Για παράδειγμα, ο έμπιστος ρεπόρτερ Tom Henderson είχε κάνει γνωστό ότι το παιχνίδι μάλλον θα φέρει τον υπότιτλο ‘Gulf War’, ενώ έχει γνωστοποιήσει και την ημερομηνία κυκλοφορίας του, που αν δεν έχει αλλάξει κάτι θα είναι η 25η Οκτωβρίου του 2024.