Δυσάρεστα νέα για τους fans του Palworld

Θα χρειαστεί περισσότερη υπομονή
12 Απριλίου 2024 23:55
Δυσάρεστα νέα για τους fans του Palworld

Η ομάδα ανάπτυξης Pocketpair μόλις άνοιξε τα χαρτιά της για το Palworld, το τύπου Pokémon παιχνίδι της που κατάφερε να σπάσει όλα τα ρεκόρ στις αρχές της χρονιάς.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το ιαπωνικό στούντιο επιβεβαίωσε πως το επόμενο «μεγάλο» update έχει δρομολογηθεί για κυκλοφορία αυτό το καλοκαίρι. Η συγκεκριμένη ενημέρωση θα προσθέσει στο Palworld ένα νέο νησί, το οποίο θα περιλαμβάνει και ένα νέο είδος Pals. Παράλληλα, οι παίκτες θα μπορούν να εμπλουτίσουν τις βάσεις τους με νέα κτήρια, ενώ στο παιχνίδι θα προστεθούν και αρκετά νέα όπλα.

Ακόμη δε γνωρίζουμε όλη τη λίστα με τις αλλαγές και το νέο περιεχόμενο που θα περιλαμβάνει το εν λόγω update, αλλά περισσότερα αναμένεται να αποκαλυφθούν καθώς πλησιάζουμε προς την κυκλοφορία του.

Παράλληλα, η Pocketpair προέβη και σε μια δυσάρεστη ανακοίνωση, τονίζοντας πως το trailer που δημοσίευσε πρόσφατα για το Palworld Arena ανέφερε εκ παραδρομής πως το PvP mode θα κυκλοφορήσει και αυτό το καλοκαίρι. Αυτό ήταν λάθος και έτσι το στούντιο επισήμανε πως οι παίκτες θα χρειαστεί να περιμένουν λίγο περισσότερο, αφού θα αποκτήσουν τη δυνατότητα να αναμετρηθούν με άλλους αργότερα μέσα στο 2024.

Η σχετική ανάρτηση του στούντιο ακολουθεί παρακάτω.

Tags: