Δύο δωρεάν παιχνιδάρες θα δώσει το Epic Games Store την επόμενη εβδομάδα!

Προσδεθείτε για δύο παιχνίδια που πρέπει να είναι στη συλλογή σας
29 Μαρτίου 2024 20:58
Δύο δωρεάν παιχνιδάρες θα δώσει το Epic Games Store την επόμενη εβδομάδα!

Για αυτή την εβδομάδα το Epic Games Store θα λέγαμε ότι παίζει κάπως χαλαρά με το δωρεάν παιχνίδι του, το οποίο είναι το "Islets", ένα ενδιαφέρον metroidvania που έχει λάβει εξαιρετικές βαθμολογίες. 

Ωστόσο, για την επόμενη εβδομάδα η Epic θα μπει σε mode "το αφεντικό τρελάθηκε" και θα χαρίσει όχι ένα αλλά δύο παιχνιδάρες για τους χρήστες του ψηφιακού της καταστήματος. Όπως έγινε γνωστό μέσα από την επίσημη σελίδα -αν και πριν μερικά 24ωρα είχε διαρρεύσει- το Epic Games Store θα δώσει την ευκαιρία να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν τα "Thief" και "The Outer Worlds".

Το "Thief", από τη μία, δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις μιας και είναι το remake του γνωστού stealth sim τίτλου της Eidos Montreal που κυκλοφόρησε το 2014 και κοστίζει €19.99 στο Epic Games Store. Το "The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition" είναι η πιο ολοκληρωμένη βερσιόν του first person RPG επιστημονικής φαντασίας της Obsidian Entertainment, η οποία περιλαμβάνει δύο DLC expansion, "Peril on Gordon" και "Murder on Eridanos", καθώς και αναβαθμισμένα γραφικά, με το κόστος της να ανέρχεται στα €59.99. Δηλαδή η Epic θα χαρίσει παιχνίδια συνολικής αξίας €80 την ερχόμενη Πέμπτη. 

Συγκεκριμένα τα εν λόγω ΑΑΑ παιχνίδια θα γίνουν διαθέσιμα στις 4 Απριλίου στις 17:00 η ώρα Ελλάδος και θα μπορείτε να τα αποκτήσετε για πάντα στην Epic Games Store συλλογή σας για πάντα μέχρι τις 11 Απριλίου 2024