Αυτό είναι το νέο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store με τις απίθανες βαθμολογίες

Προλάβετε την πρόσφορα και κατεβάστε το
28 Μαρτίου 2024 16:45
Αυτό είναι το νέο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store με τις απίθανες βαθμολογίες

Η προσφορά της Epic Games με τα δύο παιχνίδια δώρο έληξε και πλέον έχουμε το νέο δωράκι της για τους χρήστες του Epic Games Store

Για αυτή την εβδομάδα το Epic Games Store χαρίζει το ISLET, ένα εξαιρετικό metroidvania τύπου platformer παιχνίδι, που ανέπτυξε ένας developer μάλιστα ονόματι Kyle Thompson, με εκδότρια εταιρία την Armor Games Studios. Αυτό κάνει το επίτευγμά του ακόμη πιο εντυπωσιακό καθώς έχει μαζέψει απίστευτα θετικές κριτικές με "δεκάρια", στο Steam έχει λάβει κατά πλειοψηφία "Υπερβολικά Θετικές" βαθμολογίες, ενώ στο Metacritic έχει σκορ 82

Από σήμερα 28 Μαρτίου και μέχρι τις 4 Απριλίου στις 17:00 η ώρα Ελλάδος θα μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν το Islets στο PC σας μέσω του Epic Games Store.

Σύμφωνα με την περιγραφή, στο παιχνίδι πρωταγωνιστεί ο Iko είναι ένας ελπιδοφόρος επίδοξος πολεμιστής που εξερευνά τη γη και τον ουρανό για να ενώσει ξανά μια σειρά από πλωτά νησιά. Με το σαράβαλο αεροσκάφος του, πρέπει να ταξιδέψει από νησί σε νησί για να αναζωπυρώσει τον μαγνητικό πυρήνα του καθενός, ενώ παράλληλα θα πολεμήσει τους πολυάριθμους αντιπάλους που στέκονται στο δρόμο του.

Το Islets είναι ένα απρόσμενα χορταστικό metroidvania με θέμα τη δημιουργία συνδέσεων με τους ανθρώπους γύρω σας. Με το να επανενώνετε τα νησιά και να γίνεστε φίλοι με ένα καστ γοητευτικών χαρακτήρων, ο κόσμος επεκτείνεται και αποκαλύπτει νέα μέρη κάθε περιοχής για να εξερευνήσει ο Iko. Εξερευνήστε κάθε γωνιά για να συλλέξετε τις πολλές αναβαθμίσεις που κρύβονται σε αυτόν τον κόσμο και να αντιμετωπίσετε τις πολυάριθμες κρυμμένες προκλήσεις του!

Κατεβάστε το ISLETS πατώντας εδώ