Όχι ένα, όχι δύο, αλλά τρία παιχνίδια χαρίζει η Bandai Namco!

Στο Steam
28 Μαρτίου 2024 19:00
Όχι ένα, όχι δύο, αλλά τρία παιχνίδια χαρίζει η Bandai Namco!

Η Bandai Namco είπε να μοιράσει μερικά δώρα σε όλους τους παίκτες του Steam και από σήμερα, θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τρία παιχνίδια της εταιρίας εντελώς δωρεάν.

Και οι τρεις τίτλοι είναι μέρος του New Employee Training Project που συμμετέχει η Bandai Namco μαζί με την ιαπωνική εταιρία Phoenixx. Πρόκειται για τρία indie παιχνίδια που έχουν αναπτυχθεί από το Gyaar Studio και παρόλο που και πέρυσι είχε γίνει το ίδιο στην Ιαπωνία, φέτος αποφασίστηκε να δοθούν παγκοσμίως.

Το πρώτο παιχνίδι ονομάζεται NOTTOLOT, όπου θα πάρετε τον έλεγχο ενός ρομπότ και περιγράφεται ως ένα “hacking action” τίτλος.

Το δεύτερο είναι το Doronko Wanko που είναι επίσης παιχνίδι δράσης. Η περιγραφή του αναφέρει: Σε αυτό το παιχνίδι, παίρνετε τον έλεγχο ενός χαριτωμένου και αθώου Pomeranian (σκύλος) που κάνει το σπίτι του αφεντικού του ακατάστατο και βρώμικο.

Ο τρίτος δωρεάν τίτλος είναι το Boomeroad και η περιγραφή του αναφέρει: Το Boomeroad είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι δράσης και περιπέτειας στο οποίο οι παίκτες κάνουν slide στις ράγες που δημιουργούν για να προχωρήσουν. Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα σε αρχαία ερείπια που βρίσκονται στον ουρανό.

Κατεβάστε το NOTTOLOT πατώντας εδώ.

Βρείτε το Doronko Wanko από εδώ.

Κάντε δικό σας το Boomeroad κάνοντας κλικ εδώ.

Για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.