Η Bandai Namco ακύρωσε 5 παιχνίδια που είχε υπό ανάπτυξη

Δεν αποκαλύφθηκε τίποτα από αυτά τα project
19 Φεβρουαρίου 2024 10:41
Η Bandai Namco ακύρωσε 5 παιχνίδια που είχε υπό ανάπτυξη

Η Bandai Namco, η οποία είναι ο publisher εκατοντάδων και πολύ γνωστών franchises αποκάλυψε πρόσφατα ότι έχει ακυρώσει τουλάχιστον 5 παιχνίδια που είχε υπό ανάπτυξη. 

Τα νέα έρχονται μέσα από το επίσημο blog της εταιρίας κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των πιο πρόσφατων οικονομικών αποτελεσμάτων της. Η Bandai Namco δήλωσε ότι έχει ανανεώσει τα κριτήριά της για την εσωτερική αξιολόγηση της ποιότητας των παιχνιδιών που έχει στα σκαριά, και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ακυρώσει πέντε παιχνίδια που ήταν υπό ανάπτυξη από τα στούντιό της.  

Ο publisher δήλωσε επίσης ότι πλέον έχει βάλει πιο αυστηρούς κανόνες για τα όλα τα projects που έχει στα σκαριά, καθώς τα παιχνίδια του σήμερα έχουν γίνει πιο ακριβά και δαπανηρά για την κατασκευή τους.  

Συνεχίζοντας με τις δηλώσεις της, η Bandai Namco είπε ότι εργάζεται ακόμα στο DLC του Elden Ring, που τόσο πολύ περιμένει ο κόσμος, ενώ παράλληλα σχεδιάζει να φέρει και περισσότερα παιχνίδια από το σύμπαν του Dragon Ball.  

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε τίποτα σχετικά με τα πέντε ακυρωμένα παιχνίδια της εταιρίας, ούτε από ποια ομάδα ανάπτυξης ήταν, αλλά ούτε και αν ήταν από γνωστές σειρές της που έχει αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια ο κόσμος. 

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το μέλλον των παιχνιδιών της Bandai Namco παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com. 

Tags: