Sand Land: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε σε ένα βίντεο για το RPG από τον δημιουργό του Dragon Ball

Δείτε το κατατοπιστικό gameplay overview του τίτλου της Bandai Namco
19 Φεβρουαρίου 2024 21:46
Sand Land: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε σε ένα βίντεο για το RPG από τον δημιουργό του Dragon Ball

Η Bandai Namco συνεχίζει δυναμικά την προώθηση του SAND LAND του νέου action RPG της εταιρίας, το οποίο βασίζεται στο ομώνυμο manga του Akira Toriyama δημιουργού του Dragon Ball. Άλλωστε με μια πρώτη ματιά θα παρατηρήσετε τις διαβολικές ομοιότητες που φέρουν μεταξύ τους στο εικαστικό του Sand Land.

Για αυτόν τον λόγο κυκλοφόρησε ένα gameplay overview βίντεο, όπου κατατοπίζει τους παίκτες για όλα όσα θα συναντήσουν στον αμμώδη κόσμο του Sand Land. Μέσα στα περίπου 9 λεπτά που διαρκεί θα δείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτό από την πλοκή του, τους βασικούς χαρακτήρες, το gameplay και το customization με τα οχήματα, το combat με τον Beelzebub, που περιλαμβάνει μέχρι και stealth, αλλά και τους companion χαρακτήρες και πώς θα τους ελέγχετε.

Θα μπορείτε να διαμορφώσετε τον χαρακτήρα με διάφορες ικανότητες ανάλογα το στιλ σας, ενώ υπάρχουν και έντονα survival στοιχεία που θυμίζουν αρκετά συνταγή "Breath of the Wild".

Δείτε το gameplay overview του Sand Land:

To manga του Toriyama είχε κυκλοφορήσει το 2000 και αφορούσε την ιστορία ενός μετα-αποκαλυπτικού κόσμου που έχει βυθιστεί στο χάος από την έλλειψη νερού. Ο έρημος αυτός κόσμος κατοικείται πλέον από ανθρώπους και δαίμονες, οι οποίοι αμφότεροι ταλανίζονται από το πρόβλημα της λειψυδρίας. Μια αταίριαστη ομάδα χαρακτήρων όμως θα ξεκινήσει ένα επικό ταξίδι για να βάλει τέλος στα βάσανα του κόσμου τους, αναζητώντας το Legendary Spring. 

Οι παίκτες θα αναλάβουν το ρόλο του πρωταγωνιστή Beelzebub και θα μάθουν να ελέγχουν τις δαιμονικές του δυνάμεις, αλλά και να ηγηθούν της ομάδας του σε αυτό το action RPG ταξίδι. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους για να κατασκευάσουν αιωρούμενα άρματα μάχης, και άλλου είδους οχήματα για να περιπλανηθούν και να εξερευνήσουν αυτή την ασυγχώρητη έρημο αλλά και να επεκτείνουν τη βάση τους σε μία λειτουργική πόλη. 

Την ανάπτυξή του έχει αναλάβει το ιαπωνικό στούντιο ILCA, το οποίο στο παρελθόν μας έχει χαρίσει τα Pokemon Brilliant Diamond και Shining Pearl, καθώς και το One Piece Odyssey, το οποίο επίσης είχε εκδοθεί από την Bandai Namco

To Sand Land θα κυκλοφορήσει στις 26 Απριλίου του 2024 για τα PS5, PS4, Xbox Series X|S και PC.