Sand Land: Ημερομηνία κυκλοφορίας για το παιχνίδι βασισμένο στο manga του Akira Toriyama

Ο μετα-αποκαλυπτικός κόσμος του δημιουργού του Dragon Ball ζωντανεύει για πρώτη φορά σε videogame
12 Ιανουαρίου 2024 18:50
Sand Land: Ημερομηνία κυκλοφορίας για το παιχνίδι βασισμένο στο manga του Akira Toriyama

H Bandai Namco ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Sand Land, του διάσημου manga δια χειρός Akira Toriyama, γνωστός ως ο δημιουργός του Dragon Ball, το οποίο μεταφέρεται για πρώτη φορά εκτός των σελίδων και σε μορφή βιντεοπαιχνιδιού. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση το Sand Land θα κυκλοφορήσει στις 26 Απριλίου του 2024 για τα PS5, PS4, Xbox Series X|S και PC, ενώ παράλληλα άνοιξαν οι προπαραγγελίες του με όλες τις special εκδόσεις του. Την ανάπτυξή του έχει αναλάβει το ιαπωνικό στούντιο ILCA, το οποίο στο παρελθόν μας έχει χαρίσει τα Pokemon Brilliant Diamond και Shining Pearl, καθώς και το One Piece Odyssey, το οποίο επίσης είχε εκδοθεί από την Bandai Namco. 

To manga του Toriyama είχε κυκλοφορήσει το 2000 και αφορούσε την ιστορία ενός μετα-αποκαλυπτικού κόσμου που έχει βυθιστεί στο χάος από την έλλειψη νερού. Ο έρημος αυτός κόσμος κατοικείται πλέον από ανθρώπους και δαίμονες, οι οποίοι αμφότεροι ταλανίζονται από το πρόβλημα της λειψυδρίας. Μια αταίριαστη ομάδα χαρακτήρων όμως θα ξεκινήσει ένα επικό ταξίδι για να βάλει τέλος στα βάσανα του κόσμου τους, αναζητώντας το Legendary Spring. 

Οι παίκτες θα αναλάβουν το ρόλο του πρωταγωνιστή Beelzebub και θα μάθουν να ελέγχουν τις δαιμονικές του δυνάμεις, αλλά και να ηγηθούν της ομάδας του σε αυτό το action RPG ταξίδι. Θα πρέπει να χρηστιμοποιήσουν τη φαντασία τους για να κατασκευάσουν αιωρούμενα άρματα μάχης, και άλλου είδους οχήματα για να περιπλανηθούν και να εξερευνήσουν αυτή την ασυγχώρητη έρημο αλλά και να επεκτείνουν τη βάση τους σε μία λειτουργική πόλη. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το νεότερο trailer του τίτλου.