Η Bethesda μίλησε για το The Elder Scrolls 6

Η σειρά γιορτάζει τα 30 χρόνια της
25 Μαρτίου 2024 20:33
Η Bethesda μίλησε για το The Elder Scrolls 6

Η σειρά The Elder Scrolls γιορτάζει τα 30 χρόνια της και η Bethesda έχει ένα μήνυμα για να ευχαριστήσει όλους τους fans που αγαπούν και παίζουν αυτά τα παιχνίδια για τρεις δεκαετίες.

Δυστυχώς, η Bethesda δεν έδωσε στη δημοσιότητα κάτι χειροπιαστό από το The Elder Scrolls 6, αλλά έκανε κάποιες δηλώσεις που ίσως χαροποιήσουν τους fans. Παρόλο που μπορεί να βρίσκεται αρκετά χρόνια μακριά από την κυκλοφορία του, η εταιρία αποκάλυψε ότι έχει ήδη στα χέρια της κάποια πρώιμα builds που την «γεμίζουν χαρά και ενθουσιασμό».

Ακολουθούν μερικές δηλώσεις από το μήνυμα της Bethesda για τα 30 χρόνια της σειράς:

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, ναι, έχουμε υπό ανάπτυξη το επόμενο κεφάλαιο, το The Elder Scrolls 6. Ακόμα και τώρα, η επιστροφή στο Tamriel και παίζοντας πρώιμα builds μάς γεμίζει με την ίδια χαρά και ενθουσιασμό. Σας ευχαριστούμε και πάλι που μας στηρίξατε όλες αυτές τις δεκαετίες. Δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι για να συνεχίσουμε και για τα επόμενα 30 χρόνια.

Το πιο πρόσφατο παιχνίδι της Bethesda ήταν το Starfield για το PC και τις Xbox κονσόλες, το οποίο σημείωσε πολύ καλή εμπορική πορεία. Πρόσφατα, ο Phil Spencer είχε δηλώσει ότι καλό θα ήταν να μην περιμένετε το The Elder Scrolls 6 πριν από το 2028, αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι έχουμε πολλά χρόνια ακόμα μπροστά μας μέχρι να κυκλοφορήσει.

Για την ιστορία, η Bethesda είχε ανακοινώσει τον τίτλο το 2018 με ένα πολύ σύντομο teaser.