Η Bethesda κυκλοφόρησε νέο Elder Scrolls παιχνίδι και μπορείτε να το παίξετε τώρα δωρεάν

Γνωρίστε το The Elder Scrolls: Castles
29 Σεπτεμβρίου 2023 13:32
Η Bethesda κυκλοφόρησε νέο Elder Scrolls παιχνίδι και μπορείτε να το παίξετε τώρα δωρεάν

Η Bethesda μόλις κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι βασισμένο στο γνωστό franchise της, The Elder Scrolls. Ο λόγος γίνεται για το The Elder Scrolls: Castles, ένα mobile παιχνίδι που έγινε πριν λίγο διαθέσιμο σε Android συσκευές και μπορείτε να το κατεβάσετε μέσα από το Google Play.

Προς το παρόν, το παιχνίδι δεν έχει κυκλοφορήσει στα iOS ή στο PC, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει και σε αυτές τις πλατφόρμες αργότερα. Τι είναι όμως το “Castles”; Πρόκειται για ένα Simulation παιχνίδι στο στιλ του πολύ επιτυχημένου Fallout Shelter, όπου οι παίκτες παίρνουν τον έλεγχο του δικούς τους κάστρου.

Όσον αφορά το gameplay, οι παίκτες θα πρέπει να επιβλέπουν τους υπηκόους τους, καθώς περνούν τα χρόνια, με τα NPCs να μεγαλώνουν κανονικά και διάφορες οικογένειες να αναλαμβάνουν το θρόνο του κάστρου. Επίσης, το παιχνίδι εμπεριέχει και πολλές “epic” αποστολές όπως τις ονομάζει η Bethesda.

Κατεβάστε το The Elder Scrolls: Castles πατώντας εδώ

Το παιχνίδι είναι εντελώς δωρεάν και προς το παρόν βρίσκεται σε early access μορφή, με περισσότερο περιεχόμενο να έρχεται μελλοντικά.

Η Bethesda περιγράφει το παιχνίδι της λέγοντας τα εξής: Από τα Bethesda Game Studios, τους βραβευμένους developers του Skyrim και του Fallout Shelter, έρχεται το The Elder Scrolls: Castles – ένα νέο παιχνίδι για κινητά που σας δίνει τον έλεγχο του δικού σας κάστρου και δυναστείας. Επιβλέπετε τους υπηκόους σας καθώς τα χρόνια έρχονται και παρέρχονται, οι οικογένειες μεγαλώνουν και νέοι ηγεμόνες παίρνουν τον θρόνο.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.