Terminator: Survivors - Αυτό είναι το επίσημο open world survival παιχνίδι του Εξολοθρευτή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο σε early access
29 Φεβρουαρίου 2024 23:27
Terminator: Survivors - Αυτό είναι το επίσημο open world survival παιχνίδι του Εξολοθρευτή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Nacon και το στούντιό από το Μιλάνο αποκάλυψαν επιτέλους το open world survival παιχνίδι τους, που θα λαμβάνει χώρα στο σύμπαν του Terminator. Με τίτλο Terminator: Survivors έγινε γνωστό ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει φέτος σε early access μορφή, ενώ παράλληλα κυκλοφόρησε και το πρώτο επίσημο trailer. 

Ωστόσο, η εταιρία αποφάσισε να μη δείξει ούτε τώρα gameplay πλάνα, με τον creative director Marco Ponte, να επισημαίνει ότι μιλάμε για ένα single-player, αλλά και multiplayer co-op παιχνίδι που θα υποστηρίζει τέσσερις παίκτες. Τα καλούδια που θα συλλέγετε σε όλο τον ανοιχτό κόσμο θα μπορούν να σας κρατούν ζωντανούς, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση της βάσης σας. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο τίτλος θα λαμβάνει χώρα μεταξύ της Judgment Day (Η Ημέρα της Κρίσης όπου το Skynet έριξε τα πυρηνικά) και της γέννησης της αντίστασης από τον John Connor.  

Ως παίκτες θα λάβετε το ρόλο μιας ομάδας επιζήσαντων από το πυρηνικό ολοκαύτωμα, οι οποίοι προσπαθούν με νύχια και με δόντια να επιζήσουν σε έναν κόσμο που κυριαρχούν οι μηχανές. Σύμφωνα με τα όσα είχε δηλώσει η Nacon στην αρχική ανακοίνωση το ατιτλοφόρητο Terminator παιχνίδι θα βασίζεται σε μια πρωτότυπη ιστορία που θα εμπνέεται από τα όσα έγιναν στις ταινίες.  

Το Terminator: Survivors θα κυκλοφορήσει σε early access μορφή στις 24 Οκτωβρίου για το Steam, ενώ αναμένεται να έρθει κανονικά και στα PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.