Προ των πυλών η επίσημη αποκάλυψη του open-world survival Terminator τίτλου

Πέρασαν δύο χρόνια από την ανακοίνωσή του
20 Φεβρουαρίου 2024 17:34
Προ των πυλών η επίσημη αποκάλυψη του open-world survival Terminator τίτλου

Σχεδόν δύο χρόνια πέρασαν από την ανακοίνωση της Nacon όπου ετοίμαζε ένα ολοκαίνουργιο και σοβαρό open-world παιχνίδι στο σύμπαν του Terminator. 

Τώρα, έγινε γνωστό ότι στο νέο Nacon Connect event, η εκδότρια εταιρία θα αποκαλύψει πλήρως το open-world Terminator παιχνίδι με τα survival στοιχεία και πιο συγκεκριμένα στις 29 Φεβρουαρίου. Λογικά θα μάθουμε τον επίσημο τίτλο και ίσως δούμε και gameplay πλάνα από αυτό. Στην περίπου 30 λεπτών παρουσίαση θα προβάλλει επίσης κι άλλα παιχνίδια της όπως GreedFall 2: The Dying World, Test Drive Unlimited Solar Crown, Ravenswatch και Crown Wars: The Black Prince

Το εν λόγω Terminator παιχνίδι αναπτύσσεται από την Nacon Studio Milan και θα λαμβάνει χώρα μεταξύ της Judgment Day (Η Ημέρα της Κρίσης όπου το Skynet έριξε τα πυρηνικά) και της γέννησης της αντίστασης από τον John Connor. Ως παίκτες θα λάβετε το ρόλο μιας ομάδας επιζήσαντων από το πυρηνικό ολοκαύτωμα, οι οποίοι προσπαθούν με νύχια και με δόντια να επιζήσουν σε έναν κόσμο που κυριαρχούν οι μηχανές. Σύμφωνα με τα όσα είχε δηλώσει η Nacon στην αρχική ανακοίνωση το ατιτλοφόρητο Terminator παιχνίδι θα βασίζεται σε μια πρωτότυπη ιστορία που θα εμπνέεται από τα όσα έγιναν στις ταινίες. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό teaser του τίτλου: