Θέλετε αυτό το Palword Xbox; Μπείτε στο διαγωνισμό!

Ένας τυχερός θα κερδίσει πολλά καλούδια
24 Φεβρουαρίου 2024 14:21
Θέλετε αυτό το Palword Xbox; Μπείτε στο διαγωνισμό!

Η Microsoft συνεχίζει τους διαγωνισμούς μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Xbox στο X (πρώην Twitter) και αυτή τη φορά χαρίζει σε έναν τυχερό πολλά καλούδια, αλλά και ένα Xbox Series S στα χρώματα του Palworld. 

Αναλυτικότερα, το Xbox και η Pocketpair συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μία custom Xbox Series S κονσόλα με σχέδια από το δημοφιλές παιχνίδι, καθώς και τέσσερα διαφορετικά μεταξύ τους χειριστήρια που περιλαμβάνουν πάνω τέσσερα βασικά Pals. 

Όλα αυτά θα τα διεκδικεί ένας υπερτυχερός, ο οποίος θα λάβει μαζί και τρεις μήνες συνδρομή στο Xbox Game Pass Ultimate. Αξίζει να αναφέρουμε, ότι ο διαγωνισμός ισχύει για την Ελλάδα και δεν είναι μόνο για την Αμερική. 

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο X -αν και εφόσον δεν έχετε- να ακολουθήσετε το Xbox και να κάνετε RT (retweet) τον διαγωνισμό που θα βρείτε παρακάτω.  

 

Η Microsoft είπε μέσα από το site της, ότι ο νικητής θα λάβει ένα μεγάλο πακέτο που θα περιέχει μέσα το custom Xbox Series S που κοστίζει 240 δολάρια, τα τέσσερα custom χειριστήρια του Palworld αξίας 239 δολαρίων και ένα κωδικό με τρεις μήνες Xbox Game Pass Ultimate αξίας 29.99 δολαρίων. 

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τον διαγωνισμό πατώντας εδώ.