Helldivers 2: Μαζεύουν υπογραφές για να έρθει στο Xbox – Το ζητάνε και PlayStation παίκτες

Το παιχνίδι που θα τελειώσει τα console wars;
20 Φεβρουαρίου 2024 11:24
Helldivers 2: Μαζεύουν υπογραφές για να έρθει στο Xbox – Το ζητάνε και PlayStation παίκτες

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το Helldivers 2 έχει καταφέρει να γίνει απίστευτα viral, ξεπερνώντας τους 400 χιλιάδες ταυτόχρονους παίκτες μόνο στο PC. Παράλληλα, τα social media έχουν κατακλιστεί με βίντεο και αναρτήσεις από τα κατορθώματα των παικτών και τα εντυπωσιακά σκηνικά που βιώνουν.  

Μεταξύ όλων αυτών των αναρτήσεων και των συζητήσεων, πολλά βλέμματα έχει τραβήξει πάνω της μια προσπάθεια μέρους της gaming κοινότητας να έρθει το Helldivers 2 και στις Xbox κονσόλες της Microsoft. Συγκεκριμένα, στο change.org έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 44 χιλιάδες υπογραφές για αυτόν ακριβώς το σκοπό, με το petition να αναφέρει χαρακτηριστικά:

Η άφιξη του Helldivers 2 στο Xbox δεν είναι απλώς θέμα προσβασιμότητας. Είναι μια απόδειξη της δύναμης της ενότητας, της ανθεκτικότητας του ανθρώπινου πνεύματος και των άρρηκτων δεσμών που σφυρηλατούνται στις φωτιές της μάχης. Ας αγκαλιάσουμε τη συμμετοχικότητα, την πρόκληση και την ενότητα, και μαζί θα κατακτήσουμε το σύμπαν για άλλη μια φορά!

Πέρα από το συγκεκριμένο petition, και στα social media οι παίκτες του Helldivers 2 ζητάνε...ενισχύσεις. Πολλοί επισημαίνουν πως είναι το παιχνίδι που θα τελειώσει τα «console wars», αφού και αρκετοί PlayStation gamers ζητάνε τη βοήθεια και τη συνεργασία της Xbox κοινότητας. Εξάλλου, τα πράγματα είναι πιο σοβαρά από τις ανούσιες κόντρες, εδώ απειλείται η δημοκρατία…

Παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις σχετικές αναρτήσεις που έγιναν viral στο X, με πολλές να συγκεντρώνουν πολλά εκατομμύρια views.

Φυσικά, το Helldivers 2 είναι ένα παιχνίδι που ανήκει στο PlayStation, το οποίο είναι ο publisher, οπότε είναι αμφίβολο αν θα δούμε την κυκλοφορία του και σε άλλες πλατφόρμες. Η μόνη φορά που έχει συμβεί αυτό είναι με το MLB: The Show, μια σειρά που αναπτύσσεται μεν από εσωτερική ομάδα των PlayStation Studios, αλλά το νέο συμβόλαιο με το Major League Baseball προβλέπει την διάθεση των τίτλων σε όλες τις κονσόλες.