Αυτά είναι τα χρήματα που σας γλίτωσε το Epic Games Store με τα δωρεάν παιχνίδια του για το 2023

Αποκαλύφθηκε το ποσό
18 Φεβρουαρίου 2024 12:33
Αυτά είναι τα χρήματα που σας γλίτωσε το Epic Games Store με τα δωρεάν παιχνίδια του για το 2023

Έχετε σκεφτεί ποτέ το ποσό που θα πληρώνατε αν αγοράζατε όλα τα παιχνίδια που έδωσε πέρυσι δωρεάν το Epic Games Store; Αν όχι, την απάντηση έρχεται να δώσει σήμερα η Epic Games, η οποία ανακοίνωσε όλο το χρηματικό ποσό των περσινών τίτλων της “Free Games” κατηγορίας. 

Αναλυτικότερα, μέσα από το επίσημο blog του Epic Games Store έγινε γνωστό ότι όλα τα δωρεάν παιχνίδια του 2023 κόστιζαν περισσότερα από 2.000 δολάρια. Επίσης, αποκτήθηκαν περισσότερα από 580 εκατομμύρια παιχνίδια, ενώ η υπηρεσία έδωσε 86 συνολικά δωρεάν τίτλους μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023. 

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της Epic Games: 

Το πρόγραμμα του Epic Games Store με τα Free Games συνεχίζει να ευδοκιμεί, καθώς συνεχίσαμε να συνεργαζόμαστε με διάφορους ταλαντούχους προγραμματιστές και εκδότες για να προσφέρουμε στους χρήστες μας 86 δωρεάν παιχνίδια πέρυσι, συνολικής αξίας άνω των $2.000. Περισσότερα από 580 εκατομμύρια δωρεάν παιχνίδια αποκτήθηκαν από τους παίκτες πέρυσι, φέρνοντας αυτούς τους τίτλους σε νέο κοινό. 

Η Epic Games δήλωσε επίσης ότι το Epic Games Store έφτασε τους 75 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες τον Δεκέμβριο του 2023 και είδε αύξηση στον αριθμό κατά 10% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. 

Ποιο ήταν για εσάς το σημαντικότερο δωρεάν παιχνίδι που κατεβάσατε πέρυσι από το Epic Games Store; Πείτε μας στα σχόλια!