Μεγάλες προσφορές σε εκατοντάδες indie στο PlayStation!

Έως και 80% έκπτωση σε πολλούς τίτλους
07 Φεβρουαρίου 2024 22:29
Μεγάλες προσφορές σε εκατοντάδες indie στο PlayStation!

Το PlayStation συνεχίζει τις προσφορές στο ψηφιακό κατάστημά του και μόλις ανακοίνωσε μία νέα κατηγορία που φιλοξενεί εκπτώσεις σε εκατοντάδες indie παιχνίδια. Αναλυτικότερα, μέσα από το PlayStation Store θα βρείτε πλέον πάνω από 1500 διαφορετικά indies που βρίσκονται σε έκπτωση, με ορισμένα από αυτά να φτάνουν έως και 80% σε έκπτωση.

Πιο συγκεκριμένα, σε έκπτωση αυτή τη στιγμή, υπάρχει το High On Life, ο οποίος από €39.99, θα μπορείτε να το αποκτήσετε με €27.99, ενώ και το πρόσφατο The Lord of the Rings Return to Moria κοστίζει €29.99 από €39.99 που είναι η αρχική του τιμή.

Στη λίστα με τα εκατοντάδες παιχνίδια υπάρχουν και τα Tabs, Chants of Sennaar, Gang Beasts, Construction Simulator, The Jackbox Party Pack 10, Terraria, Maneater, The Walking Dead Destinies, Among Us, Under the Waves, Overcoocked! 2, Fort Solis, Jusant, Stardew Valley, Synapse, Bus Simulator 21, Scorn, Outlast, Mordhau, Hello Neighbor, The Last Faith, Baldur’s Gate and Baldur’s Gate II: Enhanced Editions, Outlast II, Human Fall Flat, Cooking Simulator, The Ascent, Scars Above, Deliver Us Mars, The Long Dark και εκατοντάδες άλλα.

Βρείτε όλες τις Indie προσφορές του PlayStation Store πατώντας εδώ.

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι αυτή τη στιγμή, στο PlayStation Store, υπάρχουν κι άλλες προσφορές με παιχνίδια που μπορείτε να προμηθευτείτε από €15 ευρώ και κάτω, αλλά και “Critics Choise” επιλογές με έκπτωση έως και 75%. Επίσης, υπάρχει και μία ειδική έκπτωση στο Star Wars Jedi: Survival, αφού μπορείτε να το βρείτε με -55%.