Δεν έχετε ξαναδεί το GTA: San Andreas με τέτοια γραφικά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χάρη στην τεχνολογία της Nvidia
05 Φεβρουαρίου 2024 19:11
Δεν έχετε ξαναδεί το GTA: San Andreas με τέτοια γραφικά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όσο η gaming κοινότητα μετρά αντίστροφα για την κυκλοφορία του GTA 6 το 2025, ένα πολύ εντυπωσιακό mod που ενδέχεται να καλύψει για λίγο τη δίψα πολλών για GTA περιεχόμενο, μόλις κυκλοφόρησε.

Συγκεκριμένα, χρησιμοποιώντας την RTX Remix τεχνολογία της Nvidia, ο modder ‘Hemry81’ έβαλε path tracing στο λατρεμένο GTA San Andreas. Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το path tracing αφορά τους φωτισμούς και είναι η πιο προηγμένη ray tracing τεχνολογία που υπάρχει. Θεωρείται το ‘Άγιο Δισκοπότηρο’ των γραφικών, αφού κάθε ακτίνα φωτός εντός του ψηφιακού κόσμου υπολογίζεται ρεαλιστικά και δρα όπως ακριβώς και στην πραγματικότητα.

Όπως μπορείτε να δείτε από το συγκριτικό βίντεο που ακολουθεί, μόνο του το path tracing αρκεί για να μεταμορφώσει το παιχνίδι, δεκαετίες μετά την κυκλοφορία του. Πότε δεν έχετε ξαναδεί το GTA: San Andreas με τόσο ρεαλιστικούς φωτισμούς!

Για την ιστορία, το εντυπωσιακό αποτέλεσμα λυγίζει ακόμη και τα πιο ικανά PC, αφού ένα σύστημα με RTX 4080 δυσκολεύεται να ξεπεράσει τα 60 FPS σε 1440p ανάλυση με NVIDIA DLSS Quality. Ναι, το path tracing είναι τόσο απαιτητικό.

Σε περίπτωση που έχετε ικανό gaming PC και θέλετε να δοκιμάσετε το RTX Remix mod και μόνοι σας, μπορείτε να το κατεβάσετε πατώντας εδώ.