Επίσημο το Resident Evil 4 Gold Edition

Στα μονοπάτια που χάραξε τότε το Resident Evil 5
01 Φεβρουαρίου 2024 21:38
Επίσημο το Resident Evil 4 Gold Edition

Η Capcom μόλις ανακοίνωσε ότι θα φέρει τις επόμενες μέρες το Resident Evil 4 Gold Edition, ένα πλήρες πακέτο που θα περιλαμβάνει το βασικό remake παιχνίδι και διάφορα άλλα καλούδια. Όπως κατά πάσα πιθανότητα θα γνωρίζετε, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρία κυκλοφορεί μία τέτοια έκδοση, καθώς είχαμε δει στο παρελθόν να συμβαίνει αυτό και με άλλα παιχνίδια της σειράς, όπως είναι τα Resident Evil 5 και Resident Evil Village.

Αναλυτικότερα, το Resident Evil 4 Gold Edition θα περιλαμβάνει τη βασική έκδοση του παιχνιδιού, το Separate Ways, δηλαδή το story dlc με πρωταγωνίστρια την Ada, αλλά και ένα πακέτο από DLC, που προηγουμένως ήταν διαθέσιμα μόνο στην Deluxe Edition του RE4.

Αυτό σημαίνει ότι όποιος αγοράσει αυτή την έκδοση, θα έχει πρόσβαση για πρώτη φορά και σε κοστούμια των χαρακτήρων, σε όπλα και σε διάφορα αντικείμενα. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πόσο θα κοστίζει αυτό το πλήρες πακέτο, αλλά αυτό που μάθαμε είναι ότι θα γίνει διαθέσιμο για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X (Xbox Series S digital) και PC.

Μάλιστα, η Capcom έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας και το επίσημο trailer της συλλογής και μπορείτε να το βρείτε μέσα από τον player που ακολουθεί. Το Resident Evil 4 Gold Edition θα κυκλοφορήσει στις 9 Φεβρουαρίου.