Dragon Ball: Sparking! Zero: Δείτε τις επικές μάχες μεταξύ Goku και Vegeta στο νέο trailer!

Ακόμα όμως να μάθουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας
30 Ιανουαρίου 2024 08:03
Dragon Ball: Sparking! Zero: Δείτε τις επικές μάχες μεταξύ Goku και Vegeta στο νέο trailer!

Η Bandai Namco κυκλοφόρησε το ολοκαίνουργιο trailer από το Dragon Ball: Sparking! Zero, το ολοκαίνουργιο fighting παιχνίδι της σειράς, που υπόσχεται να σας εντυπωσιάσει με το gameplay του, αλλά και με το τεράστιο ρόστερ χαρακτήρων του.

Η εταιρία, λοιπόν, έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο βίντεο που παρουσιάζει μερικούς χαρακτήρες του ρόστερ από το Character menu, ενώ στη συνέχεια επικεντρώνεται σε επικές μάχες μεταξύ Goku και Vegeta. Δύο χαρακτήρες πολύ σημαντικούς που είναι οι πρώτη επιλογή για πολλούς παίκτες.

Σε αυτόν τον τίτλο θα δείτε μεταξύ άλλων πολλές εκδοχές του Goku και του Vegeta από τα λατρεμένα anime/manga, αλλά και χαρακτήρες που έχουν αγαπηθεί όλα αυτά τα χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία έχει επιβεβαιώσει ήδη ότι θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορες “εκδόσεις” των δύο κεντρικών χαρακτήρων.

Αναλυτικότερα, ο Goku θα υπάρχει ως Goku (Z - Early), Goku (Z - Mid), Gu (Z-Mid) Super Saiyan, Goku (Z - End), Goku (Z-End) Super Saiyan, Goku (Z-End) Super Saiyan 2, Goku (Z-End) Super Saiyan 3, Goku (Super), Goku (Super) Super Saiyan, Goku (Super) Super Saiyan God και Goku (Super) Super Saiyan God Super Saiyan.

Το ίδιο ισχύει και για τον Vegeta με μορφές όπως τις Vegeta (Z - Scouter), Great Ape Vegeta, Vegeta (Z - Early), Vegeta (Z- Early) Super Saiyan, Super Vegeta, Vegeta (Z - End), Vegeta (Z - End) Super Saiyan, Vegeta (Z - End) Super Saiyan 2, Majin Vegeta, Vegeta (Super), Vegeta (Super) Super Saiyan, Vegeta (Super) Super Saiyan God και Vegeta (Super) Super Saiyan God Super Saiyan.

Ναι, όπως καταλάβατε, από το character menu μάθαμε ότι θα υπάρξουν 24 διαφορετικές εκδοχές των Goku και Vegeta. Επίσης ξέρουμε ότι θα υπάρχουν χαρακτήρες όπως είναι οι Krillin, Android 18 και Mr. Satan.

Για την ιστορία, τα πρώτα Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi κυκλοφόρησαν τα 2005, 2006 και 2007 και έκτοτε η Bandai Namco έδωσε προσοχή σε άλλα παιχνίδια που αφορούν το Dragon Ball.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το Dragon Ball: Sparking! Zero βασίζεται στο  Budokai Tenkaichi και θα κυκλοφορήσει μελλοντικά για τα PC, PlayStation 5 και Xbox Series X|S.