Dragon Ball Daima: Το νέο trailer με τον Son Goku μοιράζει συγκίνηση σε όλους τους fans!

Το νέο anime έρχεται τον χειμώνα του 2024
30 Ιανουαρίου 2024 11:41
Dragon Ball Daima: Το νέο trailer με τον Son Goku μοιράζει συγκίνηση σε όλους τους fans!

Η Toei Animation κυκλοφόρησε το ολοκαίνουργιο trailer του Dragon Ball Daima, του επερχόμενου και ολοκαίνουργιου σόου του franchise, που θέλει να σας διηγηθεί νέες ιστορίες από τους λατρεμένους ήρωες.

Ένας από αυτούς θα είναι και ο Son Goku, ο οποίος θα βρίσκεται κανονικά στο Daima με νέες περιπέτειες να περιμένουν εκείνον και τους φίλους του. Το νέο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο επίσημο YouTube κανάλι της Toei Animation επικεντρώνεται σε αυτόν τον χαρακτήρα και σας δίνει μια μικρή γεύση από το τι να περίμενετε.

Το Dragon Ball Daima θα σας μεταφέρει στα γεγονότα μεταξύ του Dragon Ball Z και του Dragon Ball Super και θα περιλαμβάνει και νέους villains, των οποίων το σχεδιασμό μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

Το Daima θα διηγηθεί ολοκαίνουργια γεγονότα στα οποία ο αγαπημένος Saiyan όλων θα είναι και πάλι μικρός σε ηλικία και θα ταξιδέψει στον γαλαξία έχοντας τον Kaioshin στο πλευρό του. Σε νεαρότερες ηλικίες εμφανίζονται πολλοί ακόμα γνωστοί χαρακτήρες του σύμπαντος όπως ο Vegeta, ο Krillin, ο Piccolo, η Chi Chi και η Bulma.

Φυσικά την επιμέλεια της νέας σειράς θα έχει όσον αφορά το σκίτσο, την ιστορία και τους χαρακτήρες, ο Akira Toriyama, ο οποίος θα συμμετέχει πολύ παραπάνω από το φυσιολογικό αυτή τη φορά.

To Dragon Ball Daima θα κάνει πρεμιέρα τον χειμώνα του 2024. Παρακολουθήστε το νέο trailer της σειράς μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: