Αποκαλύφθηκαν νέοι villains από το ολοκαίνουργιο anime Dragon Ball Daima!

Το Dragon Ball Daima θα παίξει αυτόν τον χειμώνα
29 Ιανουαρίου 2024 17:54
Αποκαλύφθηκαν νέοι villains από το ολοκαίνουργιο anime Dragon Ball Daima!

Η μεγάλη επιστροφή του Son Goku είναι γεγονός με την επερχόμενη νέα anime σειρά Dragon Ball Daima, η οποία αναμένεται να σας μεταφέρει στα γεγονότα μεταξύ του Dragon Ball Z και του Dragon Ball Super. Παρόλο που δε γνωρίζουμε ακόμα πότε ακριβώς θα κάνει η πρεμιέρα, η Toei Animation που έχει αναλάβει το project έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μία νέα εικόνα που αποκαλύπτει την εμφάνιση των νέων villains.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Daima σηματοδοτεί τα 40 χρόνια από το αρχικό Dragon Ball του θρυλικού Akira Toriyama και αυτή την εβδομάδα φιλοξενήθηκε στο περιοδικό Weekly Shonen Jump. Με αφορμή αυτό το ευχάριστο γεγονός κυκλοφόρησε, λοιπόν, μια νέα εικόνα που παρουσιάζει κάποιους bandits ή αλλιώς έναν οργανισμό που θα έρθει αντιμέτωπος ο Goku.

Δείτε την εικόνα που δημοσίευσε η Toei Animation μέσα από το περιοδικό Weekly Shonen Jump:

Το Daima θα διηγηθεί ολοκαίνουργια γεγονότα στα οποία ο αγαπημένος Saiyan όλων θα είναι και πάλι μικρός σε ηλικία και θα ταξιδέψει στον γαλαξία έχοντας τον Kaioshin στο πλευρό του. Σε νεαρότερες ηλικίες εμφανίζονται πολλοί ακόμα γνωστοί χαρακτήρες του σύμπαντος όπως ο Vegeta, ο Krillin, ο Piccolo, η Chi Chi και η Bulma.

Φυσικά την επιμέλεια της νέας σειράς θα έχει όσον αφορά το σκίτσο, την ιστορία και τους χαρακτήρες, ο Akira Toriyama, ο οποίος θα συμμετέχει πολύ παραπάνω από το φυσιολογικό αυτή τη φορά.

To Dragon Ball Daima θα κάνει πρεμιέρα τον χειμώνα του 2024.

Tags: