Dragon Ball: Sparking! Zero: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το gameplay του νέου παιχνιδιού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαμός γίνεται στα νέα gameplay πλάνα
20 Μαρτίου 2024 19:50
Dragon Ball: Sparking! Zero: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το gameplay του νέου παιχνιδιού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Bandai Namco κυκλοφόρησε τα νέα εκτενή gameplay πλάνα από το επερχόμενο Dragon Ball: Sparking! Zero, το νέο μεγάλο κεφάλαιο της σειράς. Ετοιμαστείτε για ατελείωτα combos με τους θρυλικούς χαρακτήρες του Dragon Ball σε αυτό το sequel της Budokai Tenkaichi σειράς.

Το νέο βίντεο που δημοσιεύτηκε διαρκεί σχεδόν 13 λεπτά και μεταξύ άλλων θα δείτε πώς ακριβώς λειτουργούν οι gameplay μηχανισμοί, τα combos, οι τεχνικές των χαρακτήρων και τα mechanics. Να πούμε σε αυτό το σημείο ότι είναι η πρώτη φορά που έχουμε τόσα πολλά gameplay πλάνα από το νέο παιχνίδι.

Επίσης, σήμερα επιβεβαιώθηκαν 11 ακόμη χαρακτήρες που είναι οι Super Trunks, Dyspo, Kakunsa, Master Roshi (Max Power), Nappa, Burter, Toppo, Jeice, Super Saiyan Kale (Berserk), Super Saiyan Broly (Full Power) και HIT.

Σε αυτόν τον τίτλο θα δείτε μεταξύ άλλων πολλές εκδοχές του Goku και του Vegeta από τα λατρεμένα anime/manga, αλλά και χαρακτήρες που έχουν αγαπηθεί όλα αυτά τα χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία έχει επιβεβαιώσει ήδη ότι θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορες “εκδόσεις” των δύο κεντρικών χαρακτήρων.

Αναλυτικότερα, ο Goku θα υπάρχει ως Goku (Z - Early), Goku (Z - Mid), Gu (Z-Mid) Super Saiyan, Goku (Z - End), Goku (Z-End) Super Saiyan, Goku (Z-End) Super Saiyan 2, Goku (Z-End) Super Saiyan 3, Goku (Super), Goku (Super) Super Saiyan, Goku (Super) Super Saiyan God και Goku (Super) Super Saiyan God Super Saiyan.

Dragon Ball: Sparking! Zero: Δείτε τις επικές μάχες μεταξύ Goku και Vegeta στο νέο trailer!

Το ίδιο ισχύει και για τον Vegeta με μορφές όπως τις Vegeta (Z - Scouter), Great Ape Vegeta, Vegeta (Z - Early), Vegeta (Z- Early) Super Saiyan, Super Vegeta, Vegeta (Z - End), Vegeta (Z - End) Super Saiyan, Vegeta (Z - End) Super Saiyan 2, Majin Vegeta, Vegeta (Super), Vegeta (Super) Super Saiyan, Vegeta (Super) Super Saiyan God και Vegeta (Super) Super Saiyan God Super Saiyan.

Το Dragon Ball: Sparking! Zero βασίζεται στο Budokai Tenkaichi και θα κυκλοφορήσει μελλοντικά για τα PC, PlayStation 5 και Xbox Series X|S. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα γίνει διαθέσιμος ο τίτλος, αλλά μπορείτε να πάρετε μια ακόμη ματιά μέσα από τα gameplay πλάνα που θα βρείτε παρακάτω.