Αυτό είναι το πρώτο τεράστιο πάρκο του Dragon Ball και μοιράζει δάκρυα χαράς σε κάθε fan (ΒΙΝΤΕΟ)

Τεράστια επένδυση από την Σαουδική Αραβία
24 Μαρτίου 2024 17:41
Αυτό είναι το πρώτο τεράστιο πάρκο του Dragon Ball και μοιράζει δάκρυα χαράς σε κάθε fan (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε λίγα χρόνια από τώρα, οι fans του Dragon Ball θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το πρώτο τεράστιο θεματικό πάρκο, το οποίο έρχεται από την εταιρία Qiddiya Investment Company και την Toei Animation.

Πρόκειται για το πρώτο πάρκο που έχει φτιαχτεί ποτέ για το δημοφιλές franchise που θα περιλαμβάνει πολλές κούρσες από τον κόσμο των manga, των ταινιών και των βιντεοπαιχνιδιών του Dragon Ball. Όλοι οι επισκέπτες θα μπορούν να ζήσουν μέσα σε αυτό ξεχωριστές στιγμές σαν τις περιπέτειες του Goku και των φίλων του.

Η εταιρία πίσω από αυτό το project αναφέρει ότι το πάρκο θα σχεδιαστεί στην Σαουδική Αραβία και θα είναι σε 500.000 τετραγωνικά μέτρα. Μάλιστα, θα περιλαμβάνει επτά θεματικές εκτάσεις βασισμένες στις διαφορετικές Dragon Ball. Θα υπάρχουν πάνω από 30 θεματικά rides, πέντε σημαντικά ατραξιόν, αξιοθέατα, ξενοδοχεία και εστιατόρια.

Η Qiddiya Investment Company κυκλοφόρησε ένα trailer και μερικές concept φωτογραφίες από το πάρκο, τις οποίες μπορείτε να βρείτε παρακάτω:

Οι παραπάνω εικόνες αποκαλύπτουν πολλά εμβληματικά σκηνικά από τη σειρά συμπεριλαμβανομένων των Kame House, Capsule Corporation και τον πλανήτη Beerus. Αξίζει να αναφερθεί, ότι θα υπάρχει και το τρενάκι του Shenron (rollercoaster) ύψους 70 μέτρων!

Η εταιρία πίσω από το θεματικό πάρκο δεν έχει αποκαλύψει ακόμη ημερομηνία που θα ανοίξει τις πόρτες της, αλλά η κατασκευή του κολοσσιαίου έργου αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα. Δείτε το trailer παρακάτω.

Tags: