Το Like a Dragon: Infinite Wealth είχε το μεγαλύτερο ντεμπούτο για τη σειρά στο Steam

Εξαιρετικό launch για την Sega και το Ryu Ga Gotoku Studio
29 Ιανουαρίου 2024 14:45
Το Like a Dragon: Infinite Wealth είχε το μεγαλύτερο ντεμπούτο για τη σειρά στο Steam

Πρόσφατα σάς ενημερώσαμε με σχετική είδηση, ότι το Like a Dragon: Infinite Wealth έγραψε ιστορία με νέο ορόσημο για τη σειρά Yakuza. Φαίνεται ότι εκτός από τις εξαιρετικές κριτικές, το νέο κεφάλαιο της σειράς είδε και ένα αρκετά δυνατό ντεμπούτο όσον αφορά την πλατφόρμα του Steam.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το Like a Dragon: Infinite Wealth είχε το καλύτερο άνοιγμα από οποιοδήποτε άλλο κεφάλαιο της σειράς στο Steam. Το Infinite Wealth, το οποίο είναι το όγδοο κεντρικό κεφάλαιο του franchise είχε 46.161 ταυτόχρονους παίκτες στην πλατφόρμα της Valve κατά τη διάρκεια του πρώτου του σαββατοκύριακου.

Για παράδειγμα, το δεύτερο μεγαλύτερο άνοιγμα είχε το spin-off που κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο με το όνομα Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name με 13.737 ταυτόχρονους παίκτες.

Το παιχνίδι συνεχίζει την ιστορία τόσο του Ichiban Kasuga, πρωταγωνιστή του Yakuza: Like a Dragon, όσο και του Kazuma Kiryu, του αρχικού πρωταγωνιστή του franchise. Με το Infinite Wealth, οι παίκτες ταξιδεύουν για πρώτη φορά εκτός Ιαπωνίας, στη Χαβάη, χωρίς βέβαια να λείπουν και μερικές οικίες τοποθεσίες από την χώρα του ανατέλλοντος ηλίου.

Το Like a Dragon: Infinite Wealth έγραψε ιστορία με νέο ορόσημο για τη σειρά Yakuza

Το παιχνίδι είναι άμεσο sequel του Yakuza: Like a Dragon του 2020 και του spin-off τίτλου Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name.

Το Like a Dragon: Infinite Wealth κυκλοφόρησε στις 26 Ιανουαρίου για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.

Tags: