Μάθαμε ποιο θα είναι το πρώτο δωρεάν παιχνίδι του Φεβρουαρίου από το Epic Games Store

Συνεχίζονται οι προσφορές
26 Ιανουαρίου 2024 22:42
Μάθαμε ποιο θα είναι το πρώτο δωρεάν παιχνίδι του Φεβρουαρίου από το Epic Games Store

Η Epic Games σκοπεύει να συνεχίσει τις προσφορές της για όλο το 2024 και έτσι αποκάλυψε το επόμενο δωρεάν παιχνίδι που θα δώσει για την προώθηση του Epic Games Store. Συγκεκριμένα, μετά το Infinifactory που είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή, το Epic Games Store θα χαρίσει το Doors: Paradox.

Το εν λόγω παιχνίδι αναπτύχθηκε από την Big Loop Studios και κυκλοφόρησε αρχικά τον Σεπτέμβριο του 2021. Ανήκει στην puzzle κατηγορία και στην πλατφόρμα της Epic θα προσφέρεται χωρίς καμία χρέωση από την 1η Φεβρουαρίου μέχρι την Πέμπτη 8 του μηνός.

Η επίσημη περιγραφή του παιχνιδιού επισημαίνει:

" Πορευτείτε μέσα από μια ποικιλία χειροποίητων τρισδιάστατων διοραμάτων, αναζητήστε χρήσιμα αντικείμενα, βρείτε κρυμμένα στοιχεία και λύστε διασκεδαστικούς γρίφους! Ξετυλίξτε το κουβάρι αυτής της μυστηριώδους περιπέτειας για το χάος, την τάξη και το σουρεαλιστικό".

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το gameplay του τίτλου μέσα από το trailer που ακολουθεί:

Φυσικά, όπως ισχύει με όλες τις προσφορές του Epic Games Store, εφόσον προλάβετε να προσθέσετε το παιχνίδι στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη, θα μπορείτε να το απολαύσετε όποτε θέλετε, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό, ακόμη και μετά το πέρας της εν λόγω περιόδου.