ΦΗΜΗ: Αυτή είναι η τελική ονομασία του Death Stranding 2 – Από μέρα σε μέρα η αποκάλυψη

Έμπιστος leaker αποκαλύπτει
23 Ιανουαρίου 2024 21:00
ΦΗΜΗ: Αυτή είναι η τελική ονομασία του Death Stranding 2 – Από μέρα σε μέρα η αποκάλυψη

Όπως όλα δείχνουν, η μεγάλη αποκάλυψη του Death Stranding 2, το οποίο φημολογείται έντονα πως θα κυκλοφορήσει εντός του 2024, βρίσκεται προ των πυλών.

Αναλυτικότερα, ο εξαιρετικά αξιόπιστος leaker και dataminer billbil-kun ισχυρίζεται πως το PlayStation ετοιμάζεται να κάνει κάποια σχετική αποκάλυψη, δημοσιεύοντας πιθανώς κάποιο νέο trailer πάρα πολύ σύντομα. Ο leaker δε γνωρίζει ακριβώς το πότε, αλλά εκτιμά πως μπορούμε να περιμένουμε νεότερα εντός των 15 επόμενων ημερών.

Κατά πάσα πιθανότητα το PlayStation θα πραγματοποιήσει σύντομα το πρώτο του State of Play σόου για το 2024, όπως δηλαδή συνηθίζει να κάνει στις αρχές κάθε έτους, αποκαλύπτοντας εκεί τι μπορούμε να περιμένουμε από την μεγάλη της αποκλειστικότητα.

Βέβαια, αυτή δεν ήταν η μοναδική αποκάλυψη του leaker. Συγκεκριμένα, ο billbil-kun έφερε στα φώτα της δημοσιότητας και το τελικό όνομα του παιχνιδιού, αφού το Death Stranding 2 ήταν ‘working title’ σύμφωνα με τα λεγόμενα της ομάδας ανάπτυξης. Η νέα εμπειρία του Hideo Kojima, λοιπόν, θα ονομάζεται Death Stranding 2 – On The Beach.

Μέχρι να ακολουθήσει η επίσημη αποκάλυψη, μπορείτε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας παρακολουθώντας ξανά το πρώτο trailer του παιχνιδιού μέσα από τον player που ακολουθεί.

Το Death Stranding 2 είναι υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για το PlayStation 5. Παράλληλα, στα σκαριά βρίσκεται και μια Death Stranding ταινία σε συνεργασία με το ταλαντούχο στούντιο Α24 του ‘Everything Everywhere All at Once’. Περισσότερα σχετικά με αυτή μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Τέλος, η Kojima Productions εργάζεται παράλληλα και σε ένα δεύτερο, πιο πειραματικό παιχνίδι. Ο λόγος γίνεται για το OD που αποκαλύφθηκε στα τελευταία Game Awards 2023. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.