Το WWE 2K24 ανακοινώθηκε και κυκλοφορεί σύντομα – Δείτε το πρώτο trailer

Εορταστικό το φετινό κεφάλαιο
22 Ιανουαρίου 2024 17:02
Το WWE 2K24 ανακοινώθηκε και κυκλοφορεί σύντομα – Δείτε το πρώτο trailer

Η 2K Games μόλις ανακοίνωσε το νέο κεφάλαιο της σειράς των wrestling παιχνιδιών της. Ο λόγος γίνεται για το WWE 2K24, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο, γιορτάζοντας τα 40 χρόνια της WrestleMania.

Αναμενόμενα, πέρα από την απλή έκδοση που θα έχει στο εξώφυλλο τον Cody Rhodes, στα ράφια των καταστημάτων θα έρθει και η ειδική Forty Years of WrestleMania έκδοση. Σε αυτή θα φιγουράρουν μερικοί από τους διασημότερους wrestlers όλων των εποχών, όπως ο Dwayne "The Rock" Johnson, o Stone Cold Steve Austin, ο John Cena και ο Brock Lesnar. Αξίζει να σημειωθεί πως παράλληλα ανακοινώθηκε και μια Deluxe έκδοση, το εξώφυλο της οποίας θα κοσμούν οι Bianca Belair και Rhea Ripley.

Για τον εορτασμό της 40ης επετείου της WrestleMania, το παιχνίδι θα περιλαμβάνει ένα νέο mode, το λεγόμενο 2K Showcase... of the Immortals. Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή του, σε αυτό οι παίκτες θα μπορούν να ζήσουν "τις πιο εμβληματικές στιγμές στην ιστορία της WrestleMania", με το παιχνίδι να αλλάζει από gameplay σε live-action υλικό απρόσκοπτα.

Παράλληλα, στον τίτλο θα προστεθούν και τέσσερις ακόμη τύποι αγώνων, τα Special Guest Referee, Ambulance Match, Casket Match και Gauntlet Match. Παράλληλα, φέτος αναμένεται να είναι πλουσιότερος από ποτέ ο character creator, με περισσότερα animations και επιλογές από ποτέ. Φυσικά, πέρα από τους χαρακτήρες που δημιουργούν οι ίδιοι, οι παίκτες έχουν πάνω από 200 πραγματικούς wrestlers για να επιλέξουν, όπως ο θρυλικός Undertaker, κ.α.

Το WWE 2K24 αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S στις 8 Μαρτίου, με early access περίοδο μερικών ημερών για τις ειδικές εκδόσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως οι εκδόσεις των κονσολών προηγούμενης γενιάς θα είναι διαθέσιμες 10 ευρώ φθηνότερα.