Το Dragon’s Dogma 2 έχει έναν μεγαλύτερο και πιο πλούσιο χάρτη από το πρώτο παιχνίδι

Το επόμενο μεγάλο Open World RPG της Capcom κυκλοφορεί σύντομα
22 Ιανουαρίου 2024 12:16
Το Dragon’s Dogma 2 έχει έναν μεγαλύτερο και πιο πλούσιο χάρτη από το πρώτο παιχνίδι

Το Dragon’s Dogma 2 είναι το επόμενο μεγάλο RPG παιχνίδι της Capcom, το οποίο όπως γνωρίζουμε εδώ και καιρό, θα έχει έναν τεράστιο χάρτη για να εξερευνήσετε. Τόσο μεγάλο χάρτη, που θα είναι περίπου 4 φορές μεγαλύτερος από αυτόν του πρώτου παιχνιδιού, με πολλά περισσότερα μυστικά για να ανακαλύψετε.

Ο δημιουργός της σειράς, Hideaki Itsuno, μίλησε στο IGN για τον κόσμο που έχει δημιουργήσει εκείνος και η ομάδα του στην Capcom. Εκείνος δήλωσε ότι αρχικά δεν είχε τέτοιο σκοπό, δηλαδή να φτιάξει έναν χάρτη, ο οποίος θα είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερος, αλλά αυτό έγινε στην πορεία. Αρχικά, όλη η ομάδα είχε στο μυαλό της να φτιάξει ένα map περίπου 1 ή 2 φορές μεγαλύτερο από το πρώτο Dragon’s Dogma.

Δεν θέλω να πάω πολύ μακριά και να κάνω τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι υπερβάλλω, αλλά έχουμε τοποθετήσει αντικείμενα στον χάρτη και έχουμε βρει τρόπους να καθοδηγούμε το μάτι του παίκτη, ώστε να μην υπάρχουν στιγμές που να βαριούνται.

Αυτό είναι κάτι που κάνουν συχνά και άλλα παιχνίδια δράσης, και ένα από τα βασικά στοιχεία σε τέτοια παιχνίδια είναι η ικανότητα να βλέπεις τον προορισμό σου, ενώ δεν είσαι σίγουρος για το πως θα φτάσεις εκεί. Ήμασταν σε θέση να δώσουμε μεγάλη προσοχή σε αυτό το είδος χαρτογράφησης στα στάδια του γκρίζου και του λευκού κουτιού, πριν καθίσουμε πραγματικά να τα φτιάξουμε.

Ο Itsuno εξήγησε επίσης πως όταν έφτιαχνε η ομάδα του το πρώτο Dragon’s Dogma, δεν είχαν τόσα πολλά εργαλεία για να «γεμίσουν» τον χάρτη και τώρα, την δεύτερη φορά, τα πράγματα ήταν καλύτερα, αφού έφτιαξαν έναν χάρτη που είναι πολύ μεγαλύτερος και φυσικά πλουσιότερος.

Dragon’s Dogma 2: Ολοκαίνουργια gameplay πλάνα από το επόμενο μεγάλο παιχνίδι της Capcom

Η ιστορία του Dragon’s Dogma 2 ξεκινάει σε μια φυλακή, όπου η φωνή του δράκου αντηχεί στην ομίχλη των χαμένων αναμνήσεων. Στο sequel εκτός από νέο εξοπλισμένο και όπλα, θα βρείτε και ολοκαίνουργια τέρατα που προφανώς δεν υπήρχαν στο πρώτο παιχνίδι της. Ετοιμαστείτε να οπλιστείτε με σπαθιά, τόξα και διάφορες μαγείες, καθώς και πολλά abilities για να φέρετε τον χαρακτήρα στα μέτρα σας.

Το Dragon's Dogma 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου για τα PC (Steam), PS5, και Xbox Series X|S.