PlayStation Plus: Τελευταία ευκαιρία για να παίξετε αυτά τα 10 παιχνίδια

Θα αφαιρεθούν σύντομα από το Games Catalogue
20 Ιανουαρίου 2024 12:20
PlayStation Plus: Τελευταία ευκαιρία για να παίξετε αυτά τα 10 παιχνίδια

Στις 16 Ιανουαρίου, το Games Catalogue των PlayStation Plus Extra και Premium εμπλουτίστηκε με περίπου 10 νέους τίτλους που μπορούν να απολαύσουν οι συνδρομητές τους, μεταξύ των οποίων το Resident Evil 2. Ωστόσο, μαζί με τα νέα παιχνίδια που μόλις ήρθαν, μερικά άλλα παιχνίδια μάθαμε ότι θα αποχωρήσουν.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η ‘Last Chance to Play’ ενότητα στο μενού του PS5 ενημερώθηκε, επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι στις 20 Φεβρουαρίου θα αφαιρεθούν από τη συνδρομητική υπηρεσία των PS4 και PS5 δέκα συνολικά παιχνίδια. Επομένως, έχετε περίπου τέσσερις εβδομάδες στη διάθεσή σας για να παίξετε το Resident Evil 7 που άλλαξε ριζικά τη σειρά της Capcom, καθώς και να ζεσταθείτε στις αρένες του Tekken 7 πριν την κυκλοφορία του Tekken 8.

Παράλληλα, από την υπηρεσία θα αποχωρήσουν και μερικά εξαιρετικά indies, όπως τα ιδιαίτερα Hue και Thomas Was Alone, καθώς και τα πιο πρόσφατα Tacoma και Lost Sphear. Ομοίως, είναι οι τελευταίες ημέρες που οι συνδρομητές μπορούν να απολαύσουν το πιο πρόσφατο κεφάλαιο της ιστορικής Ace Combat σειράς.

Ακολουθεί αναλυτικά η λίστα με όλα τα παιχνίδια που θα αποχωρήσουν από το Games Catalogue των PlayStation Plus Extra και Premium στις 20 Φεβρουαρίου.

Ace Combat 7: Skies Unknown

Hue

I Am Setsuna

Lost Sphear

Lost Words: Beyond the Page

Oninaki

Resident Evil 7: Biohazard

Tacoma

Tekken 7

Thomas Was Alone