Το PS Plus θα προσθέσει ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του 2023!

Έρχεται μέσα στον Απρίλιο
03 Απριλίου 2024 23:04
Το PS Plus θα προσθέσει ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του 2023!

Σύμφωνα με την κατάταξη του Opencritic, της γνωστής πλατφόρμας συγκέντρωσης gaming reviews, το Dave the Diver συγκαταλέγεται μέσα στα 20 καλύτερα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2023, με μέσο όρο 90/100. Πρόκειται μάλιστα και για έναν τίτλο που ξεχώρισε στα The Game Awards του περασμένου έτους, αφού ήταν υποψήφιος για το βραβείο ‘Best Independent Game’.

Τώρα, το πολύ ιδιαίτερο indie παιχνίδι ετοιμάζει για το ντεμπούτο του στις PlayStation κονσόλες και η Sony ανακοίνωσε πως θα έρθει στην υπηρεσία PlayStation Plus από την πρώτη μέρα. Αναλυτικότερα, το Dave the Diver, που αρχικά ήταν διαθέσιμο μόνο στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, θα έρθει στις 16 Απριλίου στο PlayStation 4 και στο PlayStation 5. Το παιχνίδι θα συμπεριληφθεί απευθείας στο PlayStation Plus Game Catalog, πράγμα που σημαίνει πως οι συνδρομητές των Extra και Premium βαθμίδων της υπηρεσίας θα μπορούν να το απολαύσουν χωρίς καμία απολύτως χρέωση.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το παιχνίδι ακολουθεί τον Dave, έναν δύτη, ο οποίος προσεγγίζεται από τον φίλο του Cobra για να ξεκινήσει μια επιχείρηση εστιατορίου σούσι με τον ικανό σεφ Bancho. Ο Dave πηγαίνει, λοιπόν, στη Blue Hole, ένα μέρος όπου λέγεται ότι υπάρχουν ψάρια από όλο τον κόσμο. Εκεί αναλαμβάνει να ψαρεύει για υλικά κατά τη διάρκεια της ημέρας και να βοηθάει τον Bancho με το εστιατόριο τη νύχτα. Κατά τη διάρκεια των περιπετειών του, ο Dave συναντά μια φυλή ανθρώπων της θάλασσας, η οποία τον οδηγεί στο μυστήριο πίσω από τους τυχαίους σεισμούς που συμβαίνουν!

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση και από το gameplay του τίτλου μέσα από τον player που ακολουθεί.