GTA 6: Η Hyundai έφτιαξε το trailer στην πραγματική ζωή! (ΒΙΝΤΕΟ)

‘Grand Test Auto XXIV’
18 Ιανουαρίου 2024 16:50
GTA 6: Η Hyundai έφτιαξε το trailer στην πραγματική ζωή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μια δημιουργική και χιουμοριστική κίνηση, η Hyundai Motorsport, η ομάδα της πασίγνωστης κατασκευάστριας αυτοκινήτων, γνωστή για τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, δημιούργησε στην πραγματική ζωή το trailer του πολυαναμενόμενου Grand Theft Auto 6. Η εκδοχή τους, με τίτλο "Grand Test Auto XXIV", ακολουθεί σκηνή προς σκηνή το επίσημο teaser του GTA 6 της Rockstar, από την χαρακτηριστική εισαγωγή μέχρι τα τρελά, τύπου-TikTok πλάνα, αλλά από μια οπτική που αντικατοπτρίζει το πνεύμα των αγώνων ράλι.

Το βίντεο έχει πολλές αστείες στιγμές και αναμενόμενα η υποδοχή του από την κοινότητα ήταν θετική, τραβώντας την προσοχή όχι μόνο των οπαδών του ράλι αλλά και των gamers που ανυπομονούν για το GTA 6. Πρόκειται σίγουρα για μια έξυπνη στρατηγική μάρκετινγκ που αξιοποιεί την τεράστια δημοτικότητα του GTA 6 για να αναδείξει τα επιτεύγματα της Hyundai στον κόσμο των ράλι αγώνων.

Είναι από τις περιπτώσεις που τα πολλά λόγια περισσεύουν, οπότε σας αφήνουμε να απολαύσετε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.

Το Grand Theft Auto VI βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για τις κονσόλες της τρέχουσας γενιάς, PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχει οριστεί ακόμη, ωστόσο γνωρίζουμε πως αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2025.

Το πρώτο trailer του τίτλου κατάφερε να γράψει ιστορία, κατακτώντας μέσα σε 24 ώρες τρία Ρεκόρ Γκίνες. Παράλληλα, πλέον κατέχει και ένα ακόμη παρά πολύ εντυπωσιακό ρεκόρ στο YouTube. Περισσότερα σχετικά με τα επιτεύγματά του μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.