ΦΗΜΗ: Έρχεται σόου από το Xbox μέσα στον Ιανουάριο

Κατά πάσα πιθανότητα κάποιο νέο Developer Direct
06 Ιανουαρίου 2024 16:42
ΦΗΜΗ: Έρχεται σόου από το Xbox μέσα στον Ιανουάριο

Το γύρο του διαδικτύου κάνει μια νέα φήμη που θέλει το πρώτο σόου του Xbox για το 2024 να βρίσκεται προ των πυλών.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, τα βλέμματα τράβηξε μια δημοσίευση στο Reddit από τον χρήστη Zantorn, ο οποίος έχει ένα αρκετά αξιόπιστο ιστορικό, αφού δύο φορές στο παρελθόν αποκάλυψε πότε θα συμβούν τα επόμενα Directs της Nintendo. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του, λοιπόν, το πρώτο σόου του Xbox για το 2024 θα πραγματοποιηθεί την εβδομάδα που ξεκινά την Κυριακή 14 Ιανουαρίου.

Ο χρήστης επισήμανε πως δεν έχει καμία πληροφορία σχετικά με τις φήμες πως η Microsoft θα κυκλοφορήσει συγχρόνως και κάποιο παιχνίδι, αλλά πάντως η ημερομηνία έχει πλέον κλειδώσει, σύμφωνα με τα λεγόμενά του. Αν οι πληροφορίες αυτές πράγματι ευσταθούν, τότε το σόου της Microsoft θα συμβεί κάποια στιγμή μεταξύ 15 και 19 Ιανουαρίου.

Για την ιστορία, και πέρυσι το Xbox είχε πραγματοποιήσει ένα ειδικό σόου στις αρχές του χρόνου, το λεγόμενο Developer Direct. Σε αυτό έδωσε τη δυνατότητα σε διάφορα στούντιο να παρουσιάσουν αναλυτικά τα επερχόμενα παιχνίδια τους, όπως το Forza Motorsport, το Minecraft Legends και το Redfall, ενώ δεν είχε λείψει και μια τεράστια έκπληξη, το Hi-Fi Rush.

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε το περσινό σόου μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: