Dragon’s Dogma 2: Ολοκαίνουργια gameplay πλάνα από το επόμενο μεγάλο παιχνίδι της Capcom

Διάρκειας 18 λεπτών!
04 Ιανουαρίου 2024 00:51
Dragon’s Dogma 2: Ολοκαίνουργια gameplay πλάνα από το επόμενο μεγάλο παιχνίδι της Capcom

Η Capcom ετοιμάζεται πυρετωδώς για το επόμενο μεγάλο παιχνίδι της, που ακούει στο όνομα Dragon’s Dogma 2. Ο πολυαναμενόμενος τίτλος γίνει διαθέσιμος σε περίπου 2 μήνες και μόλις ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας ολοκαίνουργια gameplay πλάνα διάρκειας 18 λεπτών.

Πιο συγκεκριμένα, το αμερικάνικο site IGN δημοσίευσε ένα νέο gameplay βίντεο από το Dragon’s Dogma 2, στο οποίο παρουσιάζει τέσσερα βασικά class του τίτλου. Αναλυτικότερα, στο βίντεο εντός του άρθρου, θα βρείτε ολόφρεσκα πλάνα από τα class Fighter και Thief, καθώς και στιγμιότυπα από Warrior και Sorcerer.

Η εταιρία επισήμανε ότι κατά τη διάρκεια του μήνα θα αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες για το sequel, όπως deep dives, συνεντεύξεις με τους προγραμματιστές κ.α. Τα νέα gameplay πλάνα διαρκούν περίπου 18 λεπτά και εκτός από τα class που αναφέραμε παραπάνω, θα πάρετε μια ακόμη γεύση από τον μεγάλο κόσμο που έχει ετοιμάσει η Capcom, αλλά και από τους εχθρούς που θα βρεθούν στο δρόμο σας.

Μερικές πληροφορίες για το Dragon’s Dogma 2:

Η ιστορία του Dragon’s Dogma 2 ξεκινάει σε μια φυλακή, όπου η φωνή του δράκου αντηχεί στην ομίχλη των χαμένων αναμνήσεων. Στο sequel εκτός από νέο εξοπλισμένο και όπλα, θα βρείτε και ολοκαίνουργια τέρατα που προφανώς δεν υπήρχαν στο πρώτο παιχνίδι της. Ετοιμαστείτε να οπλιστείτε με σπαθιά, τόξα και διάφορες μαγείες, καθώς και πολλά abilities για να φέρετε τον χαρακτήρα στα μέτρα σας.

Το Dragon's Dogma 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου για τα PC (Steam), PS5, και Xbox Series X|S. Παρακολουθήστε τα νέα gameplay πλάνα μέσα από τον player που ακολουθεί.