Προλάβετε το πρώτο δωρεάν παιχνίδι του 2024!

Μόνο για 24 ώρες
01 Ιανουαρίου 2024 18:03
Προλάβετε το πρώτο δωρεάν παιχνίδι του 2024!

Ο νέος χρόνος έφτασε αισίως και το Epic Games Store συνεχίζει τις εορταστικές προσφορές του! Συγκεκριμένα, το 14ο κατά σειρά παιχνίδι που μπορούν να αποκτήσουν χωρίς καμία απολύτως χρέωση οι χρήστες του ελέω των Χριστουγέννων και το πρώτο για το 2024, είναι το Escape Academy.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι γρίφων το οποίο έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές από τα μέσα του χώρου και τους παίκτες. Η επίσημη περιγραφή του αναφέρει:

Καλώς ήρθατε στο Escape Academy. Εκπαιδευτείτε για να γίνετε ο απόλυτος δραπέτης. Λύστε γρίφους. Κάντε hack servers. Γνωρίστε τους καθηγητές. Φτιάξτε το τέλειο φλιτζάνι τσάι. Αποδράστε από Escape Rooms τόσο σε single player όσο και σε co-op με έναν φίλο - τοπικά ή online!

Φυσικά, όπως ισχύει με όλες τις Χριστουγεννιάτικες προσφορές του Epic Games Store μέχρι τώρα, το Escape Academy είναι διαθέσιμο δωρεάν για 24 ώρες. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να βιαστείτε. Ωστόσο, εφόσον προλάβετε να το προσθέσετε στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη, θα μπορείτε να το απολαύσετε όποτε θέλετε χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό.

Κατεβάστε το Escape Academy πατώντας εδώ.