Καθυστερεί το Death Stranding για iPhone 15 Pro και Mac

Χάνει το ραντεβού που είχε δώσει για κυκλοφορία εντός του 2023
22 Δεκεμβρίου 2023 00:55
Καθυστερεί το Death Stranding για iPhone 15 Pro και Mac

Γνωρίζαμε ότι η κυκλοφορία του Death Stranding Director's Cut θα γινόταν μέχρι το τέλος του έτους για τα iPhone 15 Pro και τα Mac αλλά τελικά, αυτό δεν ισχύει. 

Όπως ανακοίνωσε η εκδότρια εταιρία 505 Games και η Kojima Productions, η εν λόγω έκδοση του Death Stranding θα χάσει το ραντεβού της για το 2023 και το ανανεώνει για το 2024. "Θα χρειαστούμε λίγο παραπάνω χρόνο! Μείνετε συντονισμένοι για τη νέα ημερομηνία κυκλοφορίας στις αρχές του 2024" έγραψε χαρακτηριστικά η εταιρία στο Χ (πρώην Twitter). 

Να θυμίσουμε ότι το Death Stranding Director's Cut θα υποστηρίζεται με τα iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, καθώς και όλα τα iPad, Mac και Macbook με Μ1 chip και μεταγενέστερο

Το κατόρθωμα του να τρέξει το Death Stranding σε μια συσκευή όπως το iPhone επιτεύχθηκε χάρις το A17 Pro chip που βρίσκεται μόνο στα iPhone 15 Pro μοντέλα. Μάλιστα, ο Hideo Kojima είχε παραστεί στην παρουσίαση της Apple στο WWDC 2023 για την σχετική ανακοίνωση. 

Να αναφέρουμε επίσης και μια άλλη console εμπειρία που θα έρθει στα iPhone 15 Pro/ Pro Max (και Mac με τουλάχιστον M1 chip) που είναι το Assassin's Creed Mirage, ενώ ήδη κυκλοφορούν τα Resident Evil Village και Resident Evil 4 Remake