Το Little Nightmares κυκλοφόρησε σε Android και iPhone – Αποκτήστε το με έκπτωση!

Το επιτυχημένο παιχνίδι στην παλάμη του χεριού σας
13 Δεκεμβρίου 2023 10:40
Το Little Nightmares κυκλοφόρησε σε Android και iPhone – Αποκτήστε το με έκπτωση!

Το Little Nightmares κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2017 για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, PS4 και Xbox One, καταφέρνοντας να κερδίσει τόσο τους παίκτες όσο και τους κριτικούς. Τώρα, ήρθε η ώρα να απολαύσουν αυτή την μοναδική εμπειρία και οι κάτοχοι smartphones, αφού μόλις κυκλοφόρησε η mobile έκδοση σε Android και iOS-iPhone.

Αναλυτικότερα, η Bandai Namco μόλις κυκλοφόρησε το Little Nightmares για τις mobile συσκευές και αυτή τη στιγμή μπορείτε να το αγοράσετε με μία ειδική έκπτωση 30% στα 6.99 ευρώ. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η νέα έκδοση εκτός από touch controls μπορεί να παιχτεί κανονικά και με χειριστήριο, ενώ παράλληλα υποστηρίζει και cloud saves, έτσι ώστε να είστε πάντα σίγουροι ότι δε θα χάσετε την πρόοδο σας.

Ωστόσο, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό εάν η έκδοση αυτή θα περιλαμβάνει και το expansion ονόματι “Secrets of the Maw” που κυκλοφόρησε αργότερα. Πρόκειται για ένα single-player παιχνίδι τρόμου που επικεντρώνεται σε ένα κορίτσι με το όνομα Six, το οποίο πρέπει να διασχίσει το Maw και να δραπετεύσει. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της θα έρθει αντιμέτωπη με πολλές προκλήσεις και διάφορους γρίφους.

Αγοράστε το Little Nightmares για iOS πατώντας εδώ.

Αποκτήστε το Little Nightmares για Android από εδώ.

Το Little Nightmares αποτέλεσε και την αφετηρία ενός νέου franchise για τη Bandai Namco, με τον mobile τίτλο Very Little Nightmars να έρχεται το 2019 και το μεγάλο sequel να ακολουθεί το 2021. Πρόσφατα ανακοινώθηκε και το τρίτο κεφάλαιο που αναμένεται να γίνει διαθέσιμο μελλοντικά και να εμπλουτίσει αυτό το σπουδαίο σύμπαν.

Το Little Nightmares κυκλοφορεί ήδη για Mobile συσκευές, κονσόλες και PC. Παρακολουθήστε το σχετικό trailer κυκλοφορίας μέσα από τον player που ακολουθεί.