GTA 6: Μάθαμε ποια σκηνή του trailer έχει δει περισσότερες φορές ο κόσμος και ίσως να τη μαντέψατε

Η “most replayed“ σκηνή του Trailer 1 αποκαλύφθηκε
10 Δεκεμβρίου 2023 23:24
GTA 6: Μάθαμε ποια σκηνή του trailer έχει δει περισσότερες φορές ο κόσμος και ίσως να τη μαντέψατε

Όλος ο κόσμος του gaming και της ψυχαγωγίας γενικότερα προσπαθεί να συνέρθει από το πρώτο φανταστικό trailer του Grand Theft Auto 6 που μας έδωσε μια χορταστική ματιά από το τι ετοίμαζε η Rockstar Games εδώ και 10 χρόνια.

Το "Trailer 1" διέλυσε από τα πρώτα του 24ωρα ένα σωρό ρεκόρ προβολών σε πλατφόρμες όπως το YouTube και τα social media γενικότερα, ενώ κατάφερε να μπει και στο ρεκόρ Γκίνες

Αρκεί να πούμε πως πέντε μέρες μετά και το Trailer του Grand Theft Auto VI βρίσκεται ακόμα στο Νο1 των τάσεων (trendings) του YouTube, μετρώντας 138 εκατομμύρια προβολές και πάνω από 10 εκατομμύρια likes. Δύσκολα θα βρείτε άτομο που είδε μόνο μια φορά το trailer επομένως οι επαναλήψεις ήταν επίσης αναρίθμητες. Ο player του YouTube όμως προσφέρει μερικά χαρακτηριστικά όπως την στιγμή του βίντεο με τις περισσότερες "επαναλήψεις" ή replays, πρακτικά δηλαδή τη σκηνή του βίντεο που οι θεατές είδανε γύρισαν για να δουν περισσότερες φορές. 

Και ίσως να τη μαντέψατε ήδη αλλά αυτή η στιγμή είναι στο 0:38 του trailer όπου εμφανίζεται μια καλίγραμμη γυναίκα με μπικίνι, μια εικόνα που είναι μοτίβο για το franchise των Grand Theft Auto εδώ και δεκαετίες. 

 

Tο Grand Theft Auto 6 θα λαμβάνει χώρα στην φανταστική βερσιόν της πολιτείας της Φλόριντα, την οποία η Rockstar ονομάζει "Leonida". Στην ανακοίνωση γράφει χαρακτηριστικά: "Το Grand Theft Auto VI κατευθύνεται στην πολιτεία της Leonida, όπου βρίσκονται οι λουσμένοι με νέον δρόμοι της Vice City και πέρα από αυτούς, στη μεγαλύτερη και πιο καθηλωτική εξέλιξη της σειράς Grand Theft Auto μέχρι σήμερα."

Το Grand Theft Auto VI βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για τις κονσόλες της τρέχουσας γενιάς, PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S και αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2025.

Tags: