Τρία θρυλικά παιχνίδια του Nintendo 64 έφτασαν σήμερα στο Nintendo Switch

Μέσα από την Online υπηρεσία
08 Δεκεμβρίου 2023 18:26
Τρία θρυλικά παιχνίδια του Nintendo 64 έφτασαν σήμερα στο Nintendo Switch

Το Nintendo Switch Online μόλις απέκτησε τρία θρυλικά παιχνίδια που είχαν κυκλοφορήσει αρχικά στο Nintendo 64! Οι προσθήκες για την συνδρομητική υπηρεσία της Nintendo συνεχίζονται και μόλις μάθαμε ότι από σήμερα θα μπορείτε να ταξιδέψετε για ακόμη μια φορά στα παλιά χάρη στη συνδρομή του Nintendo Switch Online + Expansion Pack.

Αναλυτικότερα, εάν έχετε ενεργή συνδρομή στο Nintendo Switch Online, θα μπορείτε να κατεβάσετε σήμερα τρία παιχνίδια, τα Harvest Moon 64, Jet Force Gemini και 1080° Snowboarding.

Το Harvest Moon 64 κυκλοφόρησε αρχικά τον Φεβρουάριο του 1999 για το Nintendo 64 και είναι ένα πολύ καλό simulation παιχνίδι που είχε δημιουργηθεί από την Victor Interactive Software.

Το Jet Force Gemini ήρθε επίσης το 1999 στην κονσόλα της Nintendo και είναι ένα third-person shooter από τη θρυλική ομάδα ανάπτυξης, Rare. Το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι είναι το 1080° Snowboarding που έγινε διαθέσιμο το 1998 και απευθύνεται στους λάτρεις του είδους.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της Nintendo:

Ακολουθεί η λίστα με μερικά από τα Nintendo 64 παιχνίδια που θα βρείτε στο Switch: : Mario Kart 64, The Legend of Zelda: Ocarina of Time, Star Fox 64, Paper Mario, Super Mario 64, Dr. Mario 64, Yoshi’s Story, GoldenEye 007, Sin & Punishment, Banjo Kazooie, Pilotwings 64, Pokémon Puzzle League, Pokémon Snap, The Legend of Zelda™: Majora's Mask, Wave Race 64, WIN BACK: COVERT OPERATIONS, Mario Tennis, Mario Party, Mario Party 2 και Kirby 64: The Crystal Shards.

Τo Expansion Pack του Nintendo Switch Online σάς δίνει πρόσβαση σε παιχνίδια των Sega Mega Deive και Nintendo 64, φυσικά με κάποια χρήματα παραπάνω σε σχέση με την απλή συνδρομή. Η τιμή της απλής συνδρομής Nintendo Switch Online διαμορφώνεται για την Ευρώπη στα €19.99 ετησίως. Από την άλλη, το 'Expansion Pack' κυμαίνεται στα €39.99 ετησίως.