Rise Of The Ronin: Δείτε νέα πλάνα από τη μεγάλη αποκλειστικότητα του PS5

Ο τίτλος της Team Ninja έρχεται τον Μάρτιο
08 Δεκεμβρίου 2023 04:10
Rise Of The Ronin: Δείτε νέα πλάνα από τη μεγάλη αποκλειστικότητα του PS5

Μέσα από τα The Game Awards 2023 μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει η επόμενη μεγάλη αποκλειστικότητα του PlayStation 5, που έρχεται από τους δημιουργούς των Ninja Gaiden και Nioh, την Team Ninja. Ο λόγος γίνεται για το Rise Of The Ronin, το οποίο ήρθε και πάλι στα φώτα της δημοσιότητας με ένα ολοκαίνουργιο gameplay trailer.

Πιο συγκεκριμένα, η Team Ninja, η οποία είναι η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού κυκλοφόρησε τα νέα πλάνα από το πόνημά της και αποκάλυψε ότι θα μπορούν να το παίξουν οι κάτοχοι του PS5 αυτόν τον Μάρτιο. Επίσης μαθαίνουμε ότι οι προπαραγγελίες έχουν ξεκινήσει ήδη και θα υπάρξει και μία Digital Deluxe Edition που θα προσφέρει 2 set για τον κεντρικό χαρακτήρα, όπλα, ένα ψηφιακό soundtrack, αλλά και κάποια άλλα καλούδια.

Τα νέα gameplay πλάνα παρουσιάζουν μερικές σημαντικές in-game σκηνές, ενώ παράλληλα θέλουν να σας δώσουν και μια νέα γεύση από το combat, δηλαδή τις μάχες, μιας και παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και σε αυτό το παιχνίδι της εταιρίας.

Το παιχνίδι εστιάζει στη μάχη, λαμβάνει χώρα στην Ιαπωνία κατά τη διάρκεια «των μεγάλων αλλαγών». Είναι το τέλος μιας 300χρονης περιόδου γνωστή και ως Bakumatsu. Έτσι διαδραματίζεται στα τέλη του 19ου αιώνα, όπου η Ιαπωνία αντιμετωπίζει τις πιο σκοτεινές εποχές, καθώς παλεύει με τους καταπιεστικούς ηγεμόνές της και τις θανατηφόρες ασθένειες. Επιπροσθέτως, η δυτική επιρροή διαπερνά, ενώ ο εμφύλιος πόλεμος συνεχίζεται μεταξύ του Tokugawa Shogunate και των Anti-Shogunate φατριών. Μάλιστα, είδαμε και ένα πλάνο, όπου ο κεντρικός πρωταγωνιστής καβαλάει ένα άλογο και αυτό φαίνεται πως θα δίνει την ελευθερία για εξερεύνηση.

Η περιγραφή του παιχνιδιού αναφέρει τα εξής:

Είναι πιο σκοτεινά πριν ξημερώσει. Στο Rise of the Ronin θα εξερευνήσετε έναν εξελισσόμενο κόσμο καθώς αγωνίζεστε να σφυρηλατήσετε μια νέα εποχή για την Ιαπωνία. Είστε ένας Ronin, ένας πολεμιστής απαλλαγμένος από όλους τους δασκάλους και τους δεσμούς και καθώς το πεπρωμένο σας μπλέκεται με τους χαρακτήρες της ιστορίας, θα λάβετε μέρος σε μια καθηλωτική εμπειρία δράσης εστιασμένη στη μάχη.

Το Rise Of The Ronin θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου του 2024 αποκλειστικά για το PlayStation 5. Παρακολουθήστε τα νέα πλάνα του παιχνιδιού μέσα από τον player που ακολουθεί.