Το PlayStation έχει ένα δωράκι για όλους τους κατόχους PS4 και PS5

Διαθέσιμο μέχρι 5 Ιανουαρίου
06 Δεκεμβρίου 2023 11:20
Το PlayStation έχει ένα δωράκι για όλους τους κατόχους PS4 και PS5

Με αφορμή τη γιορτή των Χριστουγέννων που πλησιάζει, το PlayStation ανακοίνωσε πως θα διοργανώσει διάφορες δραστηριότητες για την κοινότητα, στο πλαίσιο του λεγόμενου ‘PlayStation Plus Season of Play’.

Για το PlayStation Plus Season of Play, η εταιρία διοργανώνει ένα δωρεάν multiplayer Σαββατοκύριακο, όπως σας ενημερώσαμε, ενώ προσεχώς θα ακολουθούν ειδικές κληρώσεις, eSports τουρνουά, τρόποι για να κερδίσουν οι παίκτες πόντους στο PlayStation Stars και πολλά ακόμη. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, η Sony έχει και ένα μικρό δωράκι για όλους τους κατόχους PS4 και PS5 κονσολών.

Συγκεκριμένα, η εταιρία ετοίμασε πέντε ειδικά avatars με το λογότυπο του PlayStation Plus και απεικονίσεις πέντε αγαπημένων χαρακτήρων, του Cloud Strife από το Final Fantasy VII, του Jin Sakai από το Ghost of Tsushima, του Ezio Auditore από το Assassin’s Creed II, του Montagne από το Rainbow Six Siege και του Kim Kitsuragi από το Disco Elysium. Και οι πέντε τίτλοι υπάρχουν στον κατάλογο του PlayStation Plus Extra και Premium, οπότε οι επιλογές σίγουρα δεν είναι τυχαίες.

Σε περίπτωση που θέλετε να κοσμήσετε το προφίλ σας με κάποιο από αυτά τα avatars, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στην ενότητα Redeem Code του PlayStation Store στην κονσόλα σας και να εξαργυρώσετε τον εξής κωδικό:

3GAA-D9L3-2G97

Ο κωδικός θα ισχύει για εξαργύρωση μέχρι τις 5 Ιανουαρίου του 2024.