PS Plus: Διαθέσιμα πλέον τα δωρεάν παιχνίδια του Δεκεμβρίου για τα PS5 και PS4

Ξεκινήστε το κατέβασμα
05 Δεκεμβρίου 2023 19:12
PS Plus: Διαθέσιμα πλέον τα δωρεάν παιχνίδια του Δεκεμβρίου για τα PS5 και PS4

Καθώς το 2023 φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος του, από σήμερα, Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, είναι διαθέσιμα και τα τελευταία δωρεάν παιχνίδια του έτους, τα οποία προσφέρει το PlayStation Plus Essential. Συγκεκριμένα, οι νέες προτάσεις της Sony είναι προσβάσιμες για τους συνδρομητές όχι μόνο του Essential, αλλά και όλων των άλλων βαθμίδων της υπηρεσίας.

Ξεκινώντας, μέχρι και την 1η Ιανουαρίου, οι κάτοχοι PS4 και PS5 θα μπορούν να αποκτήσουν το Lego 2K Drive. Πρόκειται για το highlight του μήνα. Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, είναι ένα μεγάλο open-world παιχνίδι που θυμίζει αρκετά τα Forza Horizon, μόνο που εδώ όλος ο κόσμος, τα αυτοκίνητα και οι χαρακτήρες είναι Lego! Το driving παιχνίδι έχει ένα εκτενές story mode, στο οποίο θα εξερευνήσετε την Bricklandia, ενώ υπάρχει και multiplayer για να απολαύσετε την περιπέτεια με έως και πέντε φίλους.

Το δεύτερο δωρεάν παιχνίδι του μήνα για το PS4 και το PS5 είναι το Powerwash Simulator. Το συγκεκριμένο είχε γίνει viral στα social media για το πόσο εθιστικό είναι. Όπως αφήνει να εννοηθεί και το όνομά του, ο στόχος σας είναι ένας: Χρησιμοποιώντας πιεστικά εργαλεία να καθαρίσετε κάθε λερωμένη επιφάνεια! Τέλος, το μήνα κλείνει το Sable, για τo PS5, ένα πραγματικά πανέμορφο indie παιχνίδι που ξεχωρίζει για το εικαστικό του και τον ιδιαίτερο κόσμο του. Το Sable έχει φτιαχτεί από δύο μόνο άτομα, ο ένας εκ των οποίων είναι ο ελληνικής καταγωγής Gregorios Kythreotis.

Αξίζει να σημειωθεί πως εφόσον εξαργυρώσετε τα παιχνίδια στο πλαίσιο της προαναφερθέντας περιόδου, αυτά θα παραμείνουν για πάντα διαθέσιμα στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη και θα είναι προσβάσιμα όσο έχετε ενεργή συνδρομή.

Η λίστα του PS Plus Essential για το Δεκέμβριο του 2023:

Lego 2K Drive | PS4, PS5

Powerwash Simulator | PS4, PS5

Sable | PS5