Dragon's Dogma 2: Αυτή είναι η ημερομηνία και το νέο χορταστικό gameplay του

Πρώτη ματιά στο νέο “Trickster“ class του παιχνιδιού της Capcom
29 Νοεμβρίου 2023 02:23
Dragon's Dogma 2: Αυτή είναι η ημερομηνία και το νέο χορταστικό gameplay του

Η Capcom παρέμεινε πιστή στο ραντεβού της με τους gamers και στο ειδικό showcase για το Dragon's Dogma 2 ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του, κι ας είχε διαρρεύσει αρκετές ώρες πριν το livestream μέσα από τη σελίδα του στο Steam. 

Στο συνοπτικό 15λεπτο livestream που παρουσίασε ο director του τίτλου Hideaki Itsuno μαζί με τον παραγωγό Yoshiaki Hirabayashi, έδειξε πολλά χορταστικά νέα πλάνα, παρουσίασε το νέο class ονόματι "Trickster" και έκανε γνωστό ότι το Dragon's Dogma II θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου του 2024

Το παρακάτω trailer όμως εστιάζει κυρίως στο story του campaign του Dragons Dogma 2, το οποίο θα είναι γεμάτο από γεωπολιτική ίντριγκα που θυμίζει κάτι από Game of Thrones, αλλά και το πρόσφατο Final Fantasy 16. Όσο για το trickster class αυτό θυμίζει περισσότερο έναν 'necromancer" για να μιλήσουμε με πιο γνωστούς όρους. Αντί να ανασταίνει νεκρούς για να τους κάνει ζόμπι-τσιράκια, χρησιμοποιεί ένα θυμιατήρι-μαστίγιο που δημιουργεί διάφορες κατασκευές που μπορούν να ξεγελάσουν τους εχθρούς. 

Δείτε το νέο trailer του Dragons Dogma 2: 

Το Dragon's Dogma II αναμένεται πλέον στις 22 Μαρτίου του 2024 για τα PC (Steam), PS5, και Xbox Series X|S. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ολόκληρο το 15 λεπτών Showcase της Capcom για το παιχνίδι.