Νέο Resident Evil Remake μέσα στο 2024; Γνωστός leaker έδωσε απάντηση

Μάλλον έρχεται σημαντική ανακοίνωση από την Capcom στα The Game Awards
27 Νοεμβρίου 2023 16:32
Νέο Resident Evil Remake μέσα στο 2024; Γνωστός leaker έδωσε απάντηση

Αν περιμένατε κάποιο νέο Resident Evil παιχνίδι το 2024, καλό θα ήταν να οπλιστείτε με περισσότερη υπομονή. Συγκεκριμένα, νέες πληροφορίες για το μέλλον της σειράς μόλις ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας από τον εξαιρετικά αξιόπιστο leaker ‘Dusk Golem’, ο οποίος είχε αποκαλύψει ξανά στο παρελθόν πολλές έγκυρες λεπτομέρειες τόσο για το πασίγνωστο horror franchise της Capcom, όσο και για το Silent Hill.

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε έναν server στο Discord ο leaker διέψευσε κάποιες άλλες πληροφορίες που κυκλοφορούν τελευταία στο διαδίκτυο, ξεκαθαρίζοντας πως μέσα στο 2024 δεν θα έρθει κάποιο νέο Resident Evil Remake. Αυτή δεν ήταν η μοναδική αποκάλυψη που έκανε ωστόσο, αφού ταυτόχρονα επισήμανε πως η Capcom έχει στα σκαριά και ένα ακόμη πολύ μεγάλο παιχνίδι για το 2024, το οποίο δεν είναι το Dragon’s Dogma 2.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του δεν πρόκειται ούτε για το Resident Evil 9, αλλά για κάτι άλλο, για το οποίο θα μάθουμε σύντομα νεότερα, αφού η αποκάλυψή του αναμένεται στα τέλη του 2023. Πιθανότατα το παιχνίδι θα αποκαλυφθεί δηλαδή στα επερχόμενα The Game Awards 2023, τα οποία είναι προγραμματισμένα για τις 7 Δεκεμβρίου.

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως η σειρά Monster Hunter γιορτάζει του χρόνου τον Μάρτιο τα 20 χρόνια της, οπότε δεν αποκλείεται η Capcom να ετοιμάζει κάτι σχετικό και το μεγάλο αυτό παιχνίδι να είναι κάποιο νέο κεφάλαιο.