Το Super Mario RPG κυκλοφορεί πλέον για το Nintendo Switch

Δείτε το launch trailer του
18 Νοεμβρίου 2023 15:09
Το Super Mario RPG κυκλοφορεί πλέον για το Nintendo Switch

Την τιμητική τους έχουν φέτος οι λάτρεις των Mario, αφού μετά την κυκλοφορία του Super Mario Bros. Wonder τον Οκτώβριο, που αγαπήθηκε από τους παίκτες και τους κριτικούς, τώρα ένας ακόμη Mario τίτλος μόλις έγινε διαθέσιμος.

Ο λόγος γίνεται φυσικά για το Super Mario RPG που κυκλοφορεί αποκλειστικά για το Nintendo Switch. Όπως συνηθίζεται, για να γιορτάσει το ντεμπούτο του, η Nintendo έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας και ένα launch trailer. Αυτό, αν και σύντομο σε διάρκεια, περιλαμβάνει άφθονα gameplay πλάνα, παρουσιάζοντας διάφορες πτυχές της εμπειρίας.

Μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω:

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, το Super Mario RPG είναι μια από τις πιο νοσταλγικές κυκλοφορίες της χρονιάς. Πρόκειται για remake του Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars.

Σε αυτό θα δείτε φυσικά και άλλους χαρακτήρες εκτός από τον Mario, όπως είναι ο Bowser και η πριγκίπισσα Peach, αλλά και τους Mallow και Geno. Η Nintendo είχε αποκαλύψει παλιότερα ότι πρόκειται για ένα RPG που είναι γεμάτο με “twists” που σίγουρα δεν περιμένετε και πρόκειται να σας εντυπωσιάσει, ακόμη κι αν το είχατε παίξει στο παρελθόν.

Η επίσημη σύνοψη του παιχνιδιού αναφέρει:

Ο Mario και η συμπαίκτες του είναι πιο σκληροί από ποτέ στο Super Mario RPG! Χρησιμοποιείστε τα νέα Action Commands για να εξαπολύσετε τα ολοκαίνουργια Triple Movies, όπου ο Mario και οι συμπαίκτες του συνεργάζονται για να εξαπολύσουν μια μοναδική ομαδική επίθεση.

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι το πρώτο Super Mario RPG είχε κυκλοφορήσει στο Super Nintendo Entertainment System τον Μάρτιο του 1996 και μετά κατέφθασε και σε άλλες κονσόλες.