Το Baldur’s Gate 3 έρχεται σε retail με δύο δίσκους για το PS5 και τρεις για το Xbox! – Όλες οι πληροφορίες

Θα καταφθάσει μέσα στο 2024
16 Νοεμβρίου 2023 20:02
Το Baldur’s Gate 3 έρχεται σε retail με δύο δίσκους για το PS5 και τρεις για το Xbox! – Όλες οι πληροφορίες

Η Larian Studios μόλις ανακοίνωσε αυτό που ζητούσαν πολλοί παίκτες! Ναι, το Baldur’s Gate 3 θα καταφθάσει σε retail έκδοση και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024. Παράλληλα, η εταιρία επισήμανε ότι η ψηφιακή έκδοση για το Xbox θα καταφθάσει μέσα στον Δεκέμβριο και κατά τη διάρκεια των The Game Awards θα αποκαλύψει την ημερομηνία.

Πρόκειται για ένα μεγάλο retail κουτί που εκτός από το δισκάκι θα φιλοξενεί και άλλα καλούδια, καθώς και όλα όσα είχε η Deluxe Edition στα ψηφιακά καταστήματα. Η έκδοση αυτή θα γίνει διαθέσιμη μέσα από το επίσημο site της εταιρίας και θα καταφθάσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2024 για τα PC, PlayStation 5 και Xbox Series X.

Η retail Deluxe Edition θα κοστίζει 79.99 ευρώ και θα προσφέρει το παιχνίδι σε δισκάκι ή μάλλον δισκάκια, αφού για το PS5 θα είναι δύο και για το Series X τρία. Ωστόσο, η PC έκδοση θα περιέχει ένα κλειδί για το Steam μέσα αντί για δίσκο.

Συνεχίζοντας με την Deluxe Edition, αυτή θα περιλαμβάνει έναν μεγάλο χάρτη με τις τοποθεσίες του Baldur’s Gate 3, το επίσημο soundtrack σε τρεις δίσκους, ένα ειδικό κουτί που θα τα φιλοξενεί όλα, 3 αυτοκόλλητα, δύο patches και μία Mind Flayer αφίσα.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση από την εταιρία:

Η ομάδα δήλωσε:

Κατανοούμε την αξία των φυσικών μέσων και ενώ υπάρχουν σαφώς όλο και πιο σημαντικές προκλήσεις όσον αφορά την αρχειοθέτηση των παιχνιδιών, πιστεύουμε πραγματικά ότι αξίζει να πειραματιστούμε, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ένα σωρό από δίσκους.

Το Baldur’s Gate 3: Deluxe Edition θα κυκλοφορήσει μέσα στους πρώτους μήνες του 2024.