Baldur’s Gate 3: Η Larian Studios ετοιμάζεται για σημαντικές ανακοινώσεις!

Δείτε την επίσημη ανακοίνωσή της
14 Νοεμβρίου 2023 08:03
Baldur’s Gate 3: Η Larian Studios ετοιμάζεται για σημαντικές ανακοινώσεις!

Με αφορμή όλες τις υποψηφιότητες που έλαβε το Baldur’s Gate 3 στα The Game Awards, η Larian Studios πήρε τη σκυτάλη και έκανε tease για πολλά νέα που αφορούν τον RPG τίτλο.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τα επίσημα social media της, η εταιρία άφησε υπονοούμενο ότι αυτή την εβδομάδα πρόκειται να έχει κάποια νέα για τους παίκτες που έχουν Xbox, αλλά και για εκείνους που περιμένουν το Baldur’s Gate 3. Η ομάδα ανάπτυξης δήλωσε όσοι ενδιαφέρονται να παραμείνουν συντονισμένοι.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωσή της

Η ψηφοφορία για τα The Game Awards είναι live τώρα! Είμαστε περήφανοι που το Baldur’s Gate 3 είναι υποψήφιο για αυτές τις κατηγορίες. Xbox fans και λάτρεις των φυσικών μέσων μείνετε συντονισμένοι για μία ανακοίνωση. Θα είναι μια πολύ γεμάτη εβδομάδα.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, η Larian Studios πρόκειται να ανακοινώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας για το επιτυχημένο RPG παιχνίδι της μέσα στην εβδομάδα, ενώ παράλληλα να φέρει και την πολυπόθητη -για πολλούς- retail έκδοση.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι εχθές ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες των The Game Awards και το Baldur’s Gate 3 είναι υποψήφιο στις εξής κατηγορίες: Game of the Year, Best Game Direction, Best Narrative, Best Score And Music, Best Performance, Best Community Support, Best RPG και Best Multiplayer.

Πριν από μερικές ημέρες, είχε κυκλοφορήσει μία φήμη που έλεγε ότι το Baldur’s Gate 3 θα καταφθάσει επιτέλους στο Xbox στις 6 Δεκεμβρίου. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, πρόκειται φυσικά για sequel της ιστορικής Baldur's Gate σειράς που ξεκίνησε το 1998 και θεωρείται ευρέως ως μία από τις καλύτερες όλων των εποχών στο είδος της. Το παιχνίδι ακολουθεί μια ομάδα εξερευνητών, οι οποίοι μολύνονται από ένα μυστηριώδες παράσιτο που τους δίνει παράξενες δυνάμεις και τους συνδέει με ένα αρχαίο κακό. Το παιχνίδι διαθέτει μια βαθιά ιστορία με πολλαπλά τέλη και ατελείωτες διακλαδώσεις, ενώ υπάρχει co-op, καθώς και το Dungeon Master mode που επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργούν και να μοιράζονται τις δικές τους περιπέτειες.

Το Baldur's Gate 3 κυκλοφορεί από τις 3 Αυγούστου 2023 για το PC, ενώ στις 6 Σεπτεμβρίου 2023 έφτασε και στο PlayStation 5.