Δε φαντάζεστε πόσο κοστίζουν τα νέα κοσμήματα της Tiffany για τα Pokémon

Κρατηθείτε!
13 Νοεμβρίου 2023 15:51
Δε φαντάζεστε πόσο κοστίζουν τα νέα κοσμήματα της Tiffany για τα Pokémon

Η γνωστή εταιρία κοσμημάτων, Tiffany & Co, ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει μία νέα σειρά κοσμημάτων που θα βασίζονται στο πασίγνωστο franchise Pokémon. Η νέα κολεξιόν της είναι σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη Daniel Arshman, ο οποίος έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν μαζί της.

Όπως μαθαίνουμε από το VGC, πρόκειται για εννέα ξεχωριστά κομμάτια με ορισμένα Pokémon, όπως είναι ο Pikachu. Η σειρά με την ονομασία Tiffany x Arsham Studio x Pokémon θα κυκλοφορήσει την 1η του Δεκεμβρίου στο Tiffany & Co Landmark στη Νέα Υόρκη, αλλά και στο Τόκιο στο κατάστημα Omotesando, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα να το προμηθευτεί ο κόσμος και από το site της εταιρίας.

Μεταξύ άλλων, τα νέα μενταγιόν είναι από ασήμι και έχουν διάφορες πινελιές από διαμάντια, με τα γνωστά Pokemon Charmander, Squirtle, Jigglypuff, Cubone και Mew, αλλά για να τα αγοράσετε θα πρέπει να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς κοστίζει 1.290 δολάρια το καθένα. Η εταιρία αποκάλυψε ότι στο σύνολο θα βγάλει εννέα διαφορετικά κοσμήματα.

Μέσα σε όλα αυτά, θα κυκλοφορήσει και ένα μενταγιόν με τον Pikachu που είναι φτιαγμένο από χρυσό 18 καρατίων με πινελιές διαμαντιών και θα διατεθεί σε δύο μεγέθη - ένα μικρό Pikachu που θα κοστίζει περίπου 9.900 δολάρια, ενώ το μεγαλύτερο φτάνει τα 29.000 δολάρια. Μάλιστα, το κόσμημα θα έρχεται με μία ειδική θήκη που μοιάζει με Pokémon.

Δείτε φωτογραφίες:

Θα δίνατε τόσα χρήματα για να πάρετε ένα κόσμημα των Pokémon; Πείτε μας στα σχόλια!

Tags: