Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το επόμενο παιχνίδι του Super Mario στο Nintendo Switch (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Nintendo κυκλοφόρησε ένα overview trailer για το Super Mario RPG
11 Νοεμβρίου 2023 12:32
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το επόμενο παιχνίδι του Super Mario στο Nintendo Switch (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι κι αν το Super Mario Bros. Wonder κυκλοφόρησε πριν από μερικές εβδομάδες; Το Nintendo Switch πρόκειται να λάβει σε μερικές ημέρες ακόμη ένα παιχνίδι του franchise, που έρχεται με άρωμα από τα παλιά. Ο λόγος γίνεται για το Super Mario RPG, το remake του θρυλικού παιχνιδιού που έρχεται στο σήμερα αρκετά πιο ανανεωμένο.

Η Nintendo μάς έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να κυκλοφορεί overview trailers για τα παιχνίδια της, στα οποία εξηγεί τα πιο σημαντικά τους χαρακτηριστικά και αυτό έκανε και τώρα. Αναλυτικότερα, μέσα από το επίσημο κανάλι της στο YouTube, η ιαπωνική εταιρία κυκλοφόρησε το πεντάλεπτο (σχεδόν) overview trailer για το Super Mario RPG, το οποίο θέλει να σας παρουσιάσει τα πιο σημαντικά στοιχεία του gameplay, αλλά και να σας γνωρίζει στους βασικούς χαρακτήρες.

Εκτός από τα βασικά στοιχεία της turned-based μάχης, σε αυτό το βίντεο θα δείτε τα minigames, διάφορες περιοχές που θα βρεθούν σε αυτό το ταξίδι σας, το action button που με το πάτημα ενός κουμπιού θα κάνετε περισσότερο damage, αλλά και μάχες με διάφορους εχθρούς.

Σε αυτό το remake θα δείτε φυσικά και άλλους χαρακτήρες εκτός από τον Mario, όπως είναι ο Bowser και η πριγκίπισσα Peach, αλλά και τους Mallow και Geno. Η Nintendo είχε αποκαλύψει παλιότερα ότι πρόκειται για ένα RPG που είναι γεμάτο με “twists” που σίγουρα δεν περιμένετε και πρόκειται να σας εντυπωσιάσει, ακόμη κι αν το είχατε παίξει στο παρελθόν. Να σας υπενθυμίσουμε, ότι το πρώτο Super Mario RPG είχε κυκλοφορήσει στο Super Nintendo Entertainment System τον Μάρτιο του 1996 και μετά κατέφθασε και σε άλλες κονσόλες.

Το Super Mario RPG θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου αποκλειστικά για το Nintendo Switch. Παρακολουθήστε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.